- Uređivano
XCOM 2?!?
Ugodno sam iznenađen.
XCOM 2?!?
Ugodno sam iznenađen.
Ovaj Rockstar ak ne počne Musku posuđivat lovu za na Mars ja ne znam.
Ekipa ima 9 godina staru igru na top 10.
wooddiebone
Sada će biti na prvom mjestu barem jedan mjesec.
Eto sreće najveće...
Svak po svojim zaslugama.
Nije ni čudo, kad je jeftiniji
Logično jer PS5 nema na policama dućana a xboxa ima. Ljudi kupe ono što mogu odmah odnijeti kući.
Microsoft se jako potrudio da privuče igrače i povećana prodaja je rezultat toga.
Ne vjerujem da bi pretekli Sony bez ovakvih nestašica, iako Xbox isto ima velike probleme sa zalihama, Europa bez UK je Sonyev teritorij i logično da se Xbox nalazi na policama, a PS5 u kućama ljudi.
Da je uključen UK, mislim da bi Xbox čak još nešto više dobio jer su tamo dosta jaki.
Barem će se Sony morati malo više potruditi, kao u vrijeme PS3. Šta se sve tada dobijalo uz plus pretplatu, danas ni trećina toga.
ikral budu, kad im provale u PSN i kompromitiraju podatke. Strpljenja.
boja1964 kako ne? Micorsoft od početka next gen generacije vuče baš jake poteze za ogromnim momentom. Sve u njihovoj kampanji vrišti da su za "gamere" te im to naspram prije daje vidljive rezultate. Nemoj misliti da nije jednako nedostupan kao recimo Sony jer čak i za kupce koji nisu uspjeli kupiti PS5, Microsoft je očito ostavio dovoljno jak dojam da ljudi kupe Xbox i tu stoji zapravo najveća pobjeda. Zbog toga - svak po svojim zaslugama jer iz govna u kojima su bili rijetko tko može isplutati a kamo li s takvim momentom.
Microsoft Poland.
https://www.xbox.com/pl-pl/configure/8WJ714N3RBTL
3750 kn.
Besplatna dostava UPS, 2 dana.
24 meseca garancije Microsoft cijeli EU.
Jesi probao?
Tak je i na ostalim MS stranicama pa ti kasnije kaže NOT IN STOCK
i to sam doživel!