darkfenix Iako sam prosao Maximo Ghost to Glory i Army of Zin po par puta, da ubace trofeje, majke mi sta ih nebi jos par puta odigrao...takodje Tomba igre, i Burnout 3-4, Parasite Eve 1-2!
TITANXIS Dug je popis i to za ps2 ali opet s druge strane navikao sam na jebenu grafiku i pitanje bih li izdržao sa downgradacijom ali svakako bih odigrao koje mi prve padaju na pamet jesu Ape Escape 2, 3; RE: Outbreak; Onimusha 2 i ostale nastavke Onimushe.
AbelKOsMos Vagrant story, front mission 3, silent hill i naravno Puppeteer. Oooooo Legend of Legaia, Jade Cocoon.
Flipper Kad bi PS5 odrađivao emulaciju kvalitetno kao što radi XSX, bilo bi PS3 igara koje i dan danas izgledaju predivno. Ali emulirati PS3 i njegov fuckin Cell je...teško. 😃 Ali zato može Emotion Engine bez problema.
Zero Emulator PS2 igara je bio otkriven i na PS4, samo što službeno nije zaživio. To bi mogli omogućiti, samo pitanje koliko im ide u prilog da dopuste ljudima pokretanje starih igara i koliko uopće žele ulagati u to, a da nekim slučajem nije vezano uz pretplatu.
biver Da imam ps5 prvo bi zaigrao vjerojatno Demon's souls remake. Obzirom da mi je igranje ps1-ps3 igara na ps5 potpuno nepotrebna abominacija jel.