krpa Uz vrhunske PS1 emulatore kao DuckStation, nema potrebe čekati da ta praksa zaživi na PS5. Toster s malfunkcijama to može odlično pokrenut a igre izgledaju top u odnosu na originalnu 480p rezoluciju i jagged izgled.
Miro Naravno nijednu jer nema nista gore nego gledati ps1 2 i 3 na novim televizijama. Pogledajte recimo ff7 kako izgleda mislis da si slip koliko je mutno.
blade Sve psone igre uspješno tučem na mobitelu pred spavanje. Možda Okami, Beyond Good and Evil i Viewtiful Joe 1 i 2.
boja1964 Apsolutno me to ne interesira. Igre za PS1, PS2 i PS3 su povijest i neka u povijesti ostanu. Samo tako će mi ostati u lijepom sjećanju.
TITANXIS A PS4 igre? Da li se trenutno mogu apsolutno sve PS4 igre igrat na PS5. U počecima znam da je bilo problema sa nekim PS4 igrama na PS5 ali to je ispravljeno sa naknadnim ažuriranjima.
StarFox_N TITANXIS Nisam siguran ako su to "popravili" ali ako se dobro sjećam tih par igara s PS4 koje nisu bile kompatibilne s PS5 su neki naslovi za koje nitko nikada nije čuo tako da nije ni bitno.