• Gaming Vijesti
  • LG je predstavio gamerima drage nasljednike svojih OLED televizora s boljim osvjetljenjem

Na C2 modelima 42" i 48" će izostati Evo panel, Evo panel bude na 55" i većim dijagonalama, spominje se 900 nitsa za C2 model i 1000 nitsa za G2 model!

Edit: spominje se Evo Panel na 42" i 48" serijama ali ipak će 55" navodno biti svjetliji od 42" i 48" modela!

I tu mi već ozbiljno dolazi u razmatranje kupnja C2 na zimu.

Prodam svog Qled-a za čim više (možda nategnem 5k), a ostatak doložim.

Čekat ću rezencije i mišljenja, nema žurbe.

G1 je imal 20% bolje osvjetljenje i bilo je vidljivo ono kaj sam uspoređival.
Ak ispadne sve kak treba, C2 bude stvarno neki best buy.

Vidim da je i Sony predstavio OLED modele od 42 i 48 inča.

Tuhy
    C1 je dobio odlične ocjene a kud neće C2, a poznavajući ih do sada svaki novi model donese mali upgrade a ono najbitnije je da nema dowgrade-a tako da...

Ma gledal sam par usporedbi C1 i QN95 i taj Samsung nema niš previše lošiju sliku, ponegdje je čak i bolji.

Lajkam sliku na oled tv-ima, al nemrem reć da su mi top modeli drugih proizvođača loši. QN95 je stvarno dobar tv.
    Kad će doć vrijeme za kupnju, donjet ću PS5 i hdd sa filmovima i pošteno to isprobavat u dućanu.

Tuhy Tuhy, Samsung nema Dolby Vision. A neće ga imat ni modeli za 2022. Meni je to minus velik ko kuća.

Slažem se ja s tim.
      E, sad, kolko ću materijala gledat u DV Hdr-u, otom potom.

Vjerujem da bi preživjel bez njega, al da je minus, je.

Moram priznati da novi TV mora biti neko cudo da idem mijenjat Q9FN. Kad sam nastimao sliku, uz HDR i sve ostalo igre izgledaju bolje od stvarnog zivota.

Budnim okom pratim novosti, pa mozda za godinu-dvije piknem nesto a curi dam da gleda netflix na šmasungu

Tuhy sav streaming sadržaj će ti bit u tome. Netflix već ima pregršt, a brijem da će i Disney+ i HBO max kad dođu kod nas. Tako da je to definitivno investicija za budućnost,

JoelDrake ok, ne koristiš Disney+, ali svejedno ti TV mora podržavat DV da gledaš taj torrent. Skinuo sam ga, ali delam još. Ne stignem gledit sad.

Tzereen
            Sve 5 samo sam rekao da mi ti streaming servisi uopće ne fale, neka nama torrenta!

42 inča je odlična vijest. Definitivno pratim.

Tuhy S obzirom na osvjetljenje u dućanu te veličinu prostora sasvim nepotrebno jer će kod tebe doma uvjeti gledanja biti posve drukčiji. Iskreno nemaš kaj niti gledati jer iskustvo gledanja filmova na oled televizoru je stepenicu više od bilo čega. Igranje je isto jako ugodno s odličnim prikazom. Imam oled 3 godine (C9) i sljedeći tv će opet biti LG oled. Ništa me više drugo ne interesira. Ako ove godine ne bude HDMI 2.1a, bolje pričekati još jednu godinu nego biti nesretan . Uzeo bih ove godine veću dijagonalu 65" ali ako nema navedeni HDMI strpim se još godinu dana.

boja1964
              Taj HDMI 2.1a nije toliko bitan, pa na C9 si podesiš kako želiš a tamo će donijeti HDR postavke automatski kako su oni zamislili lol, radi toga se ne isplati kupovati novi TV, također imam C9 i 55", idući vjerojatno kupujem kada bude PS6 i 65", pa sad ne iskoristimo 4K i 120FPS za to treba čekati PS5 Pro ako bude, za filmove, serije, sport, igre mi ni C1 niti C2 neće donijeti neki značajniji skok realno govoreći!

Rajcate me sa tim OLEDom a prije par godina uzeo solidan VA sa kojim sam cijelo vrijeme zadovoljan. Onda stalno uspoređujem sliku na mobu i TV-u i gledam te crne, HDRove i druge pizdarije.

Sterlok
                Ma OLED je druga razina, realno. Kada to uzmeš sve ostalo je razina ispod.

Tuhy E, sad, kolko ću materijala gledat u DV Hdr-u, otom potom.

A ne bi ni ja. Dolby Vision je zapravo Imax Enhanced za sirotinju.