Kakav treba biti sadržaj koji se reproducira da bi to imalo smisla? Pretpostavljam da je sasvim svejedno na čemu gledaš neki film sa piratebaya od 2 GB?
LG je predstavio gamerima drage nasljednike svojih OLED televizora s boljim osvjetljenjem
koju onda seriju bolje uzeti za gaming G ili C?
sandmancro Mislim da su gotovo identični TV-i samo što G ima EVO panel koji ima nešto viši peak brightness.
buz tko još skida torrente u 2022
sandmancro
C1 best buy definitivno ili čekaj C2 seriju koja bude imala Evo panel i navodno 900 nitsa a G2 1000 nitsa, G1 nešto svjetliji, jači zvuk, dolazi bez nogica koje trebas zasebno kupiti ako ne želiš TV na zid!
fensisuperstar Ja ću vjerojatno morati početi s obzirom da na svakoj streaming platformi ima nekoliko must watch serija.
Tko će plaćati sve te pretplate.
- Uređivano
StarFox_N sharing is caring.
btw dok sam ovo pisao mislio sam na šeranje acconta ali onda sam onak huh da torrenti
fensisuperstar Tko ima para u 2022 za sve te pretplate?
Tko ima vremena za sve te serije?
- Uređivano
fensisuperstar Znam. Sheram Netflix. Tu su još Amazon Prime, Disney+, HBO...
Previše toga za plaćati bez obzira na sheranje.
@Deadwalker Nitko nema vremena za sve serije ali svaka platforma ima barem jednu ili dvije koje vrijedi pogledati (ako ne i više).
buz doslovno ti je dosta da uzmes jedan do dva mjeseca pretplatu na neku pogledaš sve serije kaj valjaju i odjebes servis. ja sam to napravio sa HBO, uzeo pretplatu na mobu za đabalesku i u mjesec dana pogledao tih par filmova koje sam htio i neke koje nisam ni znao sam ih htio pogledati i onda sam jos 10 dana zadnjih tražio dobru seriju za pogledati. Možda trebam kupit tv od 15 tisuća kuna da dobijem želju skidati pirate i guess
fensisuperstar Možda trebam kupit tv od 15 tisuća kuna da dobijem želju skidati pirate i guess
Onda dobiješ uber želju. Čak sedam verzija istog filma.