• Gaming Vijesti
  • It Takes Two je najbolja igra 2021. godine po izboru The Game Awardsa

Returnal je trebao dobiti i za najbolji zvuk.
Igrao sam na TV-u pa sa slušalicama i nikad nisam čuo tako duboki čisti zvuk sa ozvučenjem na sve strane.
Doslovno se odbija od površina slično kao u stvarnosti.

Oružja iako futurustička imaju toliko pogođen originalan zvuk da mi još odzvanja u glavi, pogotovo Hollowseeker sa Portal Beam perkom i turettom.

Digital Foundry je također to spomenuo uz impresije, navodno Returnal koristi neku vrstu ray tracinga za praćenje zvuka.

pravednik Returnal još nisam probao ali i TLOU 2 mi je imao fantastičan zvuk. Kristalno čist i precizan.
    Sinoć sam malo igrao BF2042 i loš mi je zvuk. Sve nekako zamućeno. Ne znam kako da se izrazim.
    A koristim odličan amp/dac i žičane open back slušalice.

StarFox_N Ma 2042 ima uzasan zvuk ,definitivno najlosiji u zadnji 5 BF igri.Jucer su ga patchirali pa bar malo bolje cujes korake igraca,ali opet nema onaj klasicni masni BF zvuk .Stavi u postavkama na 3d headphones tako ces dobit ”najbolji” zvuk.

Pa evo drago mi je jako. Tad kad smo igrali @OverHypedG and mua smo si i mislili da će bit na vrhu, a sad kad je i najbolja, slažem se. Baš su napravili igru koja se s guštom igra, bila je posebna (minus nikakva priča, ali nebitno u aspektu svega drugoga).

Po onome sto sam igrao sa klincima, apsolutno zasluzeno je igra godine!

Morat ću izgleda kupit tu igru.

Nisam igrao ali planiram
      A returnal po meni ima najbolji zvuk

Zasluzeno, najzabavnija igra u zadnjih 10 godina