• Gaming Vijesti
  • It Takes Two je najbolja igra 2021. godine po izboru The Game Awardsa

Pročitaj na portalu
Članak

It Takes Two je najbolja igra 2021. godine po izboru The Game Awardsa

The Game Awards ceremonija ove godine bila je najspektakularnija dosad. Velebna pozornica, top produkcija, velike svjetske zvijezde kao prezenteri i fantastični orkestar temelj su ceremonije kakvu gaming industrija definitivno zaslužuje.

Returnal je trebao dobiti i za najbolji zvuk.
Igrao sam na TV-u pa sa slušalicama i nikad nisam čuo tako duboki čisti zvuk sa ozvučenjem na sve strane.
Doslovno se odbija od površina slično kao u stvarnosti.

Oružja iako futurustička imaju toliko pogođen originalan zvuk da mi još odzvanja u glavi, pogotovo Hollowseeker sa Portal Beam perkom i turettom.

Digital Foundry je također to spomenuo uz impresije, navodno Returnal koristi neku vrstu ray tracinga za praćenje zvuka.

pravednik Returnal još nisam probao ali i TLOU 2 mi je imao fantastičan zvuk. Kristalno čist i precizan.
    Sinoć sam malo igrao BF2042 i loš mi je zvuk. Sve nekako zamućeno. Ne znam kako da se izrazim.
    A koristim odličan amp/dac i žičane open back slušalice.

StarFox_N Ma 2042 ima uzasan zvuk ,definitivno najlosiji u zadnji 5 BF igri.Jucer su ga patchirali pa bar malo bolje cujes korake igraca,ali opet nema onaj klasicni masni BF zvuk .Stavi u postavkama na 3d headphones tako ces dobit ”najbolji” zvuk.

Pa evo drago mi je jako. Tad kad smo igrali @OverHypedG and mua smo si i mislili da će bit na vrhu, a sad kad je i najbolja, slažem se. Baš su napravili igru koja se s guštom igra, bila je posebna (minus nikakva priča, ali nebitno u aspektu svega drugoga).

Po onome sto sam igrao sa klincima, apsolutno zasluzeno je igra godine!

Morat ću izgleda kupit tu igru.

Nisam igrao ali planiram
      A returnal po meni ima najbolji zvuk

Zasluzeno, najzabavnija igra u zadnjih 10 godina