• Gaming Vijesti
  • PlayStation svoj Game Pass planira za proljeće, evo detalja

Jedina godišnja pretplata koja mi je potrebna je Library ❤️

Izgleda da ce biti nesto ovako :
Tier 1 : PS plus
Tier 2 : PS plus i Ps Now zajedno (isto tako izgleda da ce ps now kao branding nestati)
Tier 3 : sve to plus ps1/ps2/psp

Verovatno ce se drzati onoga da nece biti day one izbacivanja njihovih igara....ps3 vrv i dalje samo streaming.
Pitam se koolko ljudi ce bez citanja ocekivati da sony salje i ovde njihove eskluzive day one.

Nadam se da ce ove ps1/ps2/psp igre biti dostupne za kupovinu posebno....vrv ne 🙂

Mene zanima cijena ako je ps plus 400 kn , nekako me strah pomisliti koliko bih košta cijeli paket usluge 🤔

Nekako mislim da to nece ni do koljena bit game pass-u. A ova treca razina kad sam vidio dobio sam osip. Pa zasto bi htio ikada vise pokrenuti bilo koju igru sa ps1, ps2 pa i ps3? I jos da za to platim dodatno.

tomotomo

Bile su i jesu.

Zašto plaćati za njih opet? Nema smisla.
      Grafički su to igre za CRT TV koje danas na LCD-u budu doslovno neigrive.

Sony nezna kuda tjera.
      Dali bi ali da nebudu "jebeni" (da ih ne košta) lijepo tako izmišljaju toplu vodu.
      Umjesto da kažu bok, 700 kn pretplata, imate AAA igre day one uz eksluzive.

Nuditi prahistoriju uz ciljanje na nostalgiju...
      Filmovi i strimanje?
      Imam Netflix, Amazon, HBO...

Ili skinem blu ray...

Bez day one ekskluziva...nope.

Giphy - Marlon Brando Movie GIF

pravednik

pravednik je tema game pass ali moj odgovor se je odnosio na pitanje korisnika "zašto bi itko ikad htio pokrenuti neku igru na ps1 , ps2 , ps3" pa sam ga ja i dao

Dao si svoj odgovor.
        Da su igre kvalitetne ali to je prošlo vrijeme. Neznam nikoga ko bi to volio.

I da želiš pokrenuti PS1,PS2 igre igranje bude nemoguće radi premale rezolucije na modernom panelu. CRT tv je to dobro sakrivao.

Zaključimo da je taj feature prodavanje magle i još jedan nepotreban fijasko.

1. je uskoro, treba biti bolji ili slijediti konkurenciju inače si out.

Gdje sam spomenuo prodaju lol?
          Nije teško predviditi u kojem će smjeru završiti.
          Ajde istetoviraj sony na ramenu.

Ima ljudi poput tebe koji su jednostavno robovi brenda i to je ok.
          Pametni će odabrati gdje se dobije više, normalna ljudska osobina.

Osim tebe i 2-3 člana ne vidim da je itko oduševljen na forumu politikom koju Sony gura.

pravednik A kako si onda drugacije mislio da su out ako ne po prodaji? Mislim jel N sljedi konkurenciju isto jel, neide im, jel,out su, jel? I hocu da znas...bas volim Zony!😘

pravednik E ti onda nespadas u tu skupinu, ako tako gledas ovu situaciju..pametne mislim.
            Reko sam vec da me boli uho za streaming servise bilo koje vrste i od koga oni bili. Bitne su mi igre koje mogu igrat na toj konzoli, a Sony prednjaci dobrano ispred MSa tu, i zasto ne bi volio taj brend onda.

Treba ti crtati?
            OUT bude im takav tip pretplate jer ju nitko ili dovoljan broj ljudi neće uzimati.

Prodaja pretplate neće pratiti nvesticiju u servere, marketing, realizaciju.

700 kn, stil gamepassa i to je to.
            Kakve stare igre, ps now, filmovi.
            Treba im promjena u vodstvu.

pravednik Ne znas cijene ni detalje ali znas da im nece uspjet. Vecina koja ima ps plus imat ce ga i dalje , a dio tog ogromnog broja ce se preliti u skuplji dio pretplate.

Što nije neki dan MS objavio neke stare igre koje će biti dostupne za novu generaciju pa su ih svi pohvalili, a sad od jednom kad to Sony najavi "šta će nam stare igre"?

Nadam se da će bit kod nas. uzea bi ja psnow samo šta ga nema a neda mi se radin novi račun samo radi toga

Brijac

Krivo si sve okrenuo, xbox daje stare igre uz nove igre ali te stare su xbox igre ne nize jer nize ne postoji i te sto dade bude malo ispeglane da ne izgledaju ocajno na novim televizorima ali ja ih isto igrati necu. To me ne zanima i radi toga nisan kupija box.
                Poanta je da dadu sve ekskluzive day one i uz ti znaju ubaciti neku aaa igru od drugih.

Sony daje kurac i sad bi uz kurac davao jaja koja bi se zvala ps1 ps2 i ps3 igre.

Ja kad uzmem novu konzolu prijasnja konzola i njezine igre me ne zanimaju, jedino sad posto jos nema prevelike razike pa odigran ps4 xbox one igre.

Cekajmo prije sluzbenu najavu da moremo biti pemetniji