Nikad više nisam igrao PS3, a posjedujem PS5. Nismo sami u svijetu, brojni ljudi igraju starije igre i vole ih. Zašto ne imati bar mogućnost da ih zaigraš na PS Now-u? Pogotovo ako ne želiš, nikada niti ne moraš. Cijelo vrijeme možeš igrati next gen igre. Štoviše, ako je ta mogućnost iza paywalla, a ti si sasvim zadovoljan i ne trebaju ti te igre - ne budeš plaćao.
Mada fanovi koji to zaista vole, realno ni ne trebaju PS Now. Sony ima dvije najjače backwards compatible konzole. Kupiš jednog PS5 i možeš igrati najbolje igre generacije (PS4 i PS5).
Daš si truda, potražiš prvobitan PS3 koji je bio backwards compatible sa PS1 i PS2 i imaš cijelu generaciju u samo dvije konzole.
Osobno mislim da je PS Now podcijenjen jer ga nikada nismo imali na prostorima, a mnogima je gnjavaža raditi UK account. Meni osobno je bio sjajan kada sam htio uštediti na nekim igrama, pogotovo nekada imaju takav pad cijene da mjesečna pretplata košta 1$.
PS Plus ostaje cjenovno takav kakav je
Sljedeća nadogradnja je - PS PLUS + videopass
Posljednja nadogradnja, a i najskuplja će biti ova sa PS Now + ekskluzivne igre i popusti.
Isto tako smatram da će biti skuplje igrati stare igre, jer znaju da postoji niša ljudi koji to žele, a oni imaju to patentirano.
Lupam bvzz, ali ništa ne škodi malo hypati 😃