Nikad losiji BF...then again, imam sve vec pa se nemam kaj zalit

Ponuda je kme kme kada vidim MK 11 da je 202 kune , a disk izdanje je normalna cijena oko 180-200kn dođe mi 😱😱😱😱

Mislim da ću sačekati ponudu fizičkih izdanja u trgovinama, ako već dajem veći iznos. Vuče me Metro Exodus Gold Edition za 90 kn, makar to imam već za PC (gdje naravno nisam odigrao). Psychonautsi 2 i RE8 su mi najzanimljivije igre ove godine koje nisam odigrao.

Jučer mi je promaknuo Ghost of Tsushima na onom popisu.
    Sad sam u nedoumici.

Katastrofa od cijena, odabira i popusta.

Pa pogledajte Infomark. Ima dobrih cijena.

FFA je promijenio naslov Krenula je Black Friday akcija na PS Storeu.

Cijene su katastrofa u odnosu na protekle godine.

Miles Morales je za jedan običan DLC prokleto skupa igra (barem ova fizička kopija) i ne znam na temelju čega drži cijenu. To se da primijetiti. I na oglasima PS 5 kopija ide i za 150 kn jeftinije od one za PS 4.

A meni stoji zapakirani Miles Morales doma za PS5. Možda da ga mijenjam jer sam ga već presao ranije, a dobio naknadno fizičku verziju.

Sve sto mislite uzmite na us storeu razlike su velike.
      Deathloop 200kn
      Guardiansi 260kn
      Fenix 130kn
      Assassin je oko 180kn
      Tales olo 280kn

Ja cekan jos ducane sto ce do petka staviti pa krecen u shoping

Ali ti US lupi porez zavisno o cijeni, pa su tu negdje na kraju

Upravo ovo sto je Fenix rekao ne u svakoj drzavi tako da ne dodes na isto.

Alaska isto tako, bio pametan i napravio PayPal tamo prije godinu dvije kad se nije tražio američki broj za autentičnost i sada kupujem Switch igre i ostale digitalije za kikiriki 🙂

Fenix nezz za drzave i ne znam koja je meni, ali meni uredno dok na us accu kupim lupi porez, tipa na 20$ mi naplati jos 2$ direkt u storeu

renda

Pa baš zbog toga što oni gore kažu. Acc ti je na državi gdje se naplaćuje porez. Ja uvijek stavim Oregon kad radim account i nema poreza.

Države u SAD-u sa 0% poreza na digitalne igre i ostale digitalne stvari (npr. Spotify, Netflix, PlayStation Store....): Alaska, Arkansas, California, Delaware, Florida, Georgia, Missouri, Montana, Nevada, New Hampshire, Oklahoma, Oregon, South Carolina, Virginia