Jučer mi je promaknuo Ghost of Tsushima na onom popisu.
Sad sam u nedoumici.
Krenula je Black Friday akcija na PS Storeu
Katastrofa od cijena, odabira i popusta.
Pa pogledajte Infomark. Ima dobrih cijena.
Cijene su katastrofa u odnosu na protekle godine.
Miles Morales je za jedan običan DLC prokleto skupa igra (barem ova fizička kopija) i ne znam na temelju čega drži cijenu. To se da primijetiti. I na oglasima PS 5 kopija ide i za 150 kn jeftinije od one za PS 4.
A meni stoji zapakirani Miles Morales doma za PS5. Možda da ga mijenjam jer sam ga već presao ranije, a dobio naknadno fizičku verziju.
Sve sto mislite uzmite na us storeu razlike su velike.
Deathloop 200kn
Guardiansi 260kn
Fenix 130kn
Assassin je oko 180kn
Tales olo 280kn
Ja cekan jos ducane sto ce do petka staviti pa krecen u shoping
Ali ti US lupi porez zavisno o cijeni, pa su tu negdje na kraju
Upravo ovo sto je Fenix rekao ne u svakoj drzavi tako da ne dodes na isto.
Alaska isto tako, bio pametan i napravio PayPal tamo prije godinu dvije kad se nije tražio američki broj za autentičnost i sada kupujem Switch igre i ostale digitalije za kikiriki
Države u SAD-u sa 0% poreza na digitalne igre i ostale digitalne stvari (npr. Spotify, Netflix, PlayStation Store....): Alaska, Arkansas, California, Delaware, Florida, Georgia, Missouri, Montana, Nevada, New Hampshire, Oklahoma, Oregon, South Carolina, Virginia
Kreiraš novi account za svaku igru.
Prekucaš i kasnije prodaš na forumu/oglasniku.
Najbolje da bi kupovao 4-5 naslova na jednom. To se nemoj učiti.
Teže je prodati.
Ovi "domoljubi" koji iz principa kupuju na HR storu i tako pune džepove naših birokrata i ostalih neradnika globalno rade veću štetu nego korist. Financiraju uhljebe, isto kak i HRT pristojba.
Imao sam par puta rasprave na forumu oko toga. Ne kužim taj mentalitet uz izjave "draže mi je na našem storu", "ne volim komplikacije", "nije neka ušteda"...
Ko da su svi Mate Rimac jbte.
Naš store je kriminal žestoki.
Do nedavno Returnal i Demon Souls bili 599 kn. Skuplje nego fizička verzija u trgovini i 3x više nego novo zapakirano na njuškalu. Neograničena pohlepa kojoj nema kraja.
pravednik Ovi "domoljubi" koji iz principa kupuju na HR storu i tako pune džepove naših birokrata i ostalih neradnika globalno rade veću štetu nego korist. Financiraju uhljebe, isto kak i HRT pristojba.
Koliko se sjećam, negdje si naveo da radiš u vojsci, osim ako se nešto nije promjenilo. Ne smatram da je vojska nepotrebna, ali valjda si osvijestio da vi ne radite nikakav doprinos BDP-u republike Hrvatske. Možda dio vas za koju godinu proglase viškom bez kojeg se može zbog manjka u državnoj blagajni.
- Uređivano
Toga sam svjestan, nismo firma koja doprinosi, samo troši.
Neću biti licemjer, trenutno sam tu gdje jesam ali to ne znači da moram šutjeti na ostale oblike iskorištavanja i muzenja para.
Sony hr također ne doprinosi državi koliko svojim neradnicima u skupim odijelima, autima, vilama...
Veća im je marža(zarada) nego jebeni PDV od 25%. Stvarno moramo biti najskuplji u EU.
Da se sve radi kak treba, znači u privatnom sektoru (koji je postao leglo mafije i muljanja) i da država štima prvi bi se složio sa otkazom.