1. WWII setting baš više i ne prolazi.
  2. Igra je realno loša.
  3. Warzone je postao veći i važniji od samog CoD-a. Velika većina Vanguard MP igrača zapravo samo grinda skinove za oružja prije dolaska nove mape u Warzone. Igrači jednostavno nemaju potrebu za novim CoD-om jer imaju besplatni Warzone.
  4. Čeka se IW da opet odradi posao i unese svježinu i dodatnu kvalitetu u žanr.

Nadomjestit će taj manjak prodaje battle passovima u Warzoneu

Flipper WWII setting baš više i ne prolazi.

Prolazi, bez brige. Samo što treba biti Drugi svjetski rat. Call of Duty WWII i Vanguard nisu WW2 igre, nego moderni Call of Duty smješten u WW2. Nema razlika u mehanikama, čak i kampanje moraju odlaziti u holivudizirane akcijske filmove. I to je kvalitetno odglumljeno, režirano, možda čak i napisano, ali je ista šablona iz godine u godinu. Siguran sam da bi igra s jednostavnom kampanjom, više u duhu prvog Call of Dutyja, bez problema prošla bolje. Samo je stvar zasićenja.

Flipper

1. WW2 setting volim
    2. Meni je igra fantasticna
    3. Warzone mi je nepotrebno smece
    4. Boli me kita za developera ako mi je igra odlicna

Ja sam ga uzeo za PC i gust mi je napucavat se u multiju. Jos kampanju i zombije nisam ni pipnuo kad mi je multi dobar. Da se bar Bf 2042 ugledao na gunsmith mehanike i otkljucavanje. Vidi se da su brdo toga zbrzali kod Bf-a kreteni.

Da se nadovežem na naslov.. i NAJGORI serveri ikada u CODu. Ovako lošu vezu nisam ima nikada. Sa svojom brzinom neta 200/100 Mbps, sramotno loše.
    Svaki dan se pitam kako je to moguće nakon toliko izdani Cod igara, te razvoja od gotovo 3god. Govna fušerajska.

ibor4you

SBMM na žalost.
      Spaja te po "skillu" umjesto po pingu.

Jedini problem sa MW2019 i na žalost, izgleda da je tu da ostane.

Ništa, morat će upregnuti i Blizzard da radi na CoD-u.

Ono malo što sam pogledao mi je razočaravajuće, možda sam imao prevelika očekivanja.
      Obožavam WWII, ali mi je ovo bezveze, više film nego igra.
      Ne igram CoD zbog dijaloga i izraza lica glumaca, daj mi relativno uvjerljivu priču, 8+ sati single playera čiste igre i pusti me na miru.

Znači ovko a ponekad i gore cijelo vrijeme;