Call of Duty godinama nije imao ovoliko lošu prodaju
Loše je relativan pojam, jer dok su nekome brojke loše, 99% ostatka industrije dalo bi sve za takve prodajne rezultate. Međutim, Activision može biti blago zabrinut.
Loše je relativan pojam, jer dok su nekome brojke loše, 99% ostatka industrije dalo bi sve za takve prodajne rezultate. Međutim, Activision može biti blago zabrinut.
Nadomjestit će taj manjak prodaje battle passovima u Warzoneu
Flipper WWII setting baš više i ne prolazi.
Prolazi, bez brige. Samo što treba biti Drugi svjetski rat. Call of Duty WWII i Vanguard nisu WW2 igre, nego moderni Call of Duty smješten u WW2. Nema razlika u mehanikama, čak i kampanje moraju odlaziti u holivudizirane akcijske filmove. I to je kvalitetno odglumljeno, režirano, možda čak i napisano, ali je ista šablona iz godine u godinu. Siguran sam da bi igra s jednostavnom kampanjom, više u duhu prvog Call of Dutyja, bez problema prošla bolje. Samo je stvar zasićenja.
Ja sam ga uzeo za PC i gust mi je napucavat se u multiju. Jos kampanju i zombije nisam ni pipnuo kad mi je multi dobar. Da se bar Bf 2042 ugledao na gunsmith mehanike i otkljucavanje. Vidi se da su brdo toga zbrzali kod Bf-a kreteni.
SBMM na žalost.
Spaja te po "skillu" umjesto po pingu.
Jedini problem sa MW2019 i na žalost, izgleda da je tu da ostane.
Ništa, morat će upregnuti i Blizzard da radi na CoD-u.
Ono malo što sam pogledao mi je razočaravajuće, možda sam imao prevelika očekivanja.
Obožavam WWII, ali mi je ovo bezveze, više film nego igra.
Ne igram CoD zbog dijaloga i izraza lica glumaca, daj mi relativno uvjerljivu priču, 8+ sati single playera čiste igre i pusti me na miru.
Znači ovko a ponekad i gore cijelo vrijeme;