Samo da ne bude "spektakularno" kao zadnje dvije godine, hvala!
The Game Awards obećava spektakularne prikaze preko 50 igara
Ma mislim da će biti. Premalo smo vidjeli ove godine, a Geoffeu daju svi.
Ili Geoff svima daje u zamjenu za ekskluzive.
Kad čovjek pogleda kako se Geoff i Kojima vole, za zaključiti je da Kojima daje Geoffu i Geoff daje Kojimi.
Kada bih znao da kojima nece vise raditi open world igre i ja bih se zrtvovao i dao mu...
Slozio bih se. Kamo srece da linearne igre dozive drugu mladost. Najvise neka imaju par scenarija za razlicite krajeve i bok.
Ili ako bas bude open world, nek bude kao Deus Ex. Hrpa sadrzaja na malo km kvadratnih
- Uređivano
yakuza_stinger Ili ako bas bude open world, nek bude kao Deus Ex. Hrpa sadrzaja na malo km kvadratnih
Bravo. Zato su meni npr GTA3 i Vice City najdraze GTA i open world igre (ne racunajuci SotC jer to je svetinja gejminga)
bile su taman dovoljno velike, a dovoljno kompaktne, naucio bih svaki kutak jer zbog ne prevelike velicine bi svaki kvart, zgrada ili ulica bili unikatni i imali neki objekat po kojem bi ih pamtio. Sadrzaj je bio dovoljno brojan i raznolik, a sloboda veca nego u modernim gta naslovima.
Medjutim znam da vise necu dobiti takav stil igre, posebice ne takav GTA i zato bih radije smrt zanru nego ovo sto imamo dns.
Open world ima svoje mjesto.
Nije baš u svakoj jebenoj igri, ali ima.