• Gaming Vijesti
  • The Game Awards obećava spektakularne prikaze preko 50 igara

Samo da ne bude "spektakularno" kao zadnje dvije godine, hvala!

Ma mislim da će biti. Premalo smo vidjeli ove godine, a Geoffeu daju svi. 🙂

Ili Geoff svima daje u zamjenu za ekskluzive.

weky Mislim da Kojimi sigurno. Neka daje. Njemu dobro, nama dobro.

Kad čovjek pogleda kako se Geoff i Kojima vole, za zaključiti je da Kojima daje Geoffu i Geoff daje Kojimi.

FFA je promijenio naslov The Game Awards obećava spektakularne prikaze preko 50 igara.

Kada bih znao da kojima nece vise raditi open world igre i ja bih se zrtvovao i dao mu...

foggy a onda bi nas bolila obojicu guza uzduz i poprijeko, ali cak mislim da bi se ta zrtva i isplatila. Sta su dvije guze za cjeli jedan Community?!

foggy Whisky-em cemo vidati rane...

Ali bas ovo sto kazes! Zamoran zanr u pm!

Slozio bih se. Kamo srece da linearne igre dozive drugu mladost. Najvise neka imaju par scenarija za razlicite krajeve i bok.

Ili ako bas bude open world, nek bude kao Deus Ex. Hrpa sadrzaja na malo km kvadratnih

yakuza_stinger Ili ako bas bude open world, nek bude kao Deus Ex. Hrpa sadrzaja na malo km kvadratnih

Bravo. Zato su meni npr GTA3 i Vice City najdraze GTA i open world igre (ne racunajuci SotC jer to je svetinja gejminga)
          bile su taman dovoljno velike, a dovoljno kompaktne, naucio bih svaki kutak jer zbog ne prevelike velicine bi svaki kvart, zgrada ili ulica bili unikatni i imali neki objekat po kojem bi ih pamtio. Sadrzaj je bio dovoljno brojan i raznolik, a sloboda veca nego u modernim gta naslovima.
          Medjutim znam da vise necu dobiti takav stil igre, posebice ne takav GTA i zato bih radije smrt zanru nego ovo sto imamo dns.

Evo lude ideje, nemojte igrati igre koje vas ne zanimaju.

Giphy - Episode 1 Mind Blown GIF by The Office

Open world ima svoje mjesto.
            Nije baš u svakoj jebenoj igri, ali ima.