• Gaming Vijesti
  • The Game Awards obećava spektakularne prikaze preko 50 igara

Pročitaj na portalu
Članak

The Game Awards obećava spektakularne prikaze preko 50 igara

Po starom dobrom običaju, idući mjesec bit će praznik za sve ljubitelje igara. Geoff Keighley ponovno priprema pravi spektakl. Već danima na Twitteru čitamo njegove teasere i sasvim je sigurno da će ovogodišnja The Game Awards priredba biti najveća i najbolja dosad.

Samo da ne bude "spektakularno" kao zadnje dvije godine, hvala!

Ma mislim da će biti. Premalo smo vidjeli ove godine, a Geoffeu daju svi. 🙂

Ili Geoff svima daje u zamjenu za ekskluzive.

weky Mislim da Kojimi sigurno. Neka daje. Njemu dobro, nama dobro.

Kad čovjek pogleda kako se Geoff i Kojima vole, za zaključiti je da Kojima daje Geoffu i Geoff daje Kojimi.

FFA je promijenio naslov The Game Awards obećava spektakularne prikaze preko 50 igara.

Kada bih znao da kojima nece vise raditi open world igre i ja bih se zrtvovao i dao mu...

foggy a onda bi nas bolila obojicu guza uzduz i poprijeko, ali cak mislim da bi se ta zrtva i isplatila. Sta su dvije guze za cjeli jedan Community?!

foggy Whisky-em cemo vidati rane...

Ali bas ovo sto kazes! Zamoran zanr u pm!

Slozio bih se. Kamo srece da linearne igre dozive drugu mladost. Najvise neka imaju par scenarija za razlicite krajeve i bok.

Ili ako bas bude open world, nek bude kao Deus Ex. Hrpa sadrzaja na malo km kvadratnih

yakuza_stinger Ili ako bas bude open world, nek bude kao Deus Ex. Hrpa sadrzaja na malo km kvadratnih

Bravo. Zato su meni npr GTA3 i Vice City najdraze GTA i open world igre (ne racunajuci SotC jer to je svetinja gejminga)
          bile su taman dovoljno velike, a dovoljno kompaktne, naucio bih svaki kutak jer zbog ne prevelike velicine bi svaki kvart, zgrada ili ulica bili unikatni i imali neki objekat po kojem bi ih pamtio. Sadrzaj je bio dovoljno brojan i raznolik, a sloboda veca nego u modernim gta naslovima.
          Medjutim znam da vise necu dobiti takav stil igre, posebice ne takav GTA i zato bih radije smrt zanru nego ovo sto imamo dns.

Evo lude ideje, nemojte igrati igre koje vas ne zanimaju.

Giphy - Episode 1 Mind Blown GIF by The Office

Open world ima svoje mjesto.
            Nije baš u svakoj jebenoj igri, ali ima.