Nije teško biti najuspješnija igra kad ti je prva ekskluziva u zadnjih pet godina i prva nakon godinu dana od izlaska next-gena. Svaka čast Forzi i Infiniteu sad nakon hrpe vremena, ali XSX je zbilja imao najgori launch u povijesti konzola. Od potpune propasti divizije ih je spasio Game Pass.

Zamisli tvrditi da ih je spasio očiti poslovni plan i fokus za ovu generaciju... Game Pass je odlična ideja kvalitetno realizirana te stavljena u centar nove generacije od samog početka. Već je izjednačavanje Xboxa i PC-a bio dovoljan znak da im same konzole nisu najbitnija stavka, već servis.

Fico najgore sto ljudi lajkaju ocite wekyeve trolaze, a ne shvacaju da ni on sam ne vjeruje u to sto nekad pise.
      Pazi gamepass spasio diviziju, a jos nije ni profitabilan. Kompanija koja je vrijedna skoro 2 trilijuna dolara i second je samo Apple-u na svijetu po vrijednosti.
      Nekad se stvarno pitam misle li ljudi svojom glavom...

weky mogu ti pogoditi barem četiri lajka sa komentara bez da se moram misliti 😂

Inače igra je adrenalinski spektakl, ali ima očajan voice acting. Sva sreća da nije to primarni fokus.

weky Toliko loše da sam sebi kupio Xbox Series S. Moj prvi xbox i malo je reći koliko sam oduševljen.

weky sad nakon hrpe vremena

sad izlazi Halo, moguće još jedna hit igra

wooddiebone sto ne znaci da kolega gore ne smije spomenuti ps launch kao usporedbu? Koja je odron odrona kao i kod M$. A i pricamo ovdje o wekyu koji je stovatelj sonya.
      sta ste postali mimoze?! Ne smijes vise napisati ni sony, a kamoli fenboj!

Ja samo hoću dočarat kolko se jebeno lako pokrenu glupi console warsi.

Svako si protumači post na način na koji hoće i tak se svaki post u kojem je netko kritičan prema jednoj strani, odmah shvati kao podrška drugoj.
      Nemrem više ni srat po svemu normalno bez da me netko ne optuži da sam Xdečkić, PC-fašist ili Zonydron.

wooddiebone a onda necemo vise nigdje spomenuti sony da se ne pecaju stuke...

Covjek je samo napisao reply wekyu koji tak i tako nece uci u raspravu jer trolla.

A mislim slažem se sa čovjekom. Samo dobijem PTSP kad se pojavi riječ Sony u Xbox temi i vice-versa.

wooddiebone Samo dobijem PTSP kad se pojavi riječ Sony u Xbox temi i vice-versa

I ja, but Sometimes...

A i ne treba odmah cancelati nove clanove, pogotovo kad ne znaju s kim imaju posla

RickBarry da, hvala bogu Sony-ev launch briljira. Remake igre stare 10 godina i DLC/igra superheroja.

I Returnal, Ratchet, Kena, Deathloop...

Kena nije ekskluziva, a nece ni deathflop uskoro biti, a Returnal je indijanac lol

weky Od tih nabrojanih Returnal i Ričet su "zasad" samo PS 5 igre.Playstation PC divizija ne spava.

weky Returnal je najgeneric igra ikad, Rift Apart kako kome, Kena niti je ekskluziva niti je išta posebno, Deathloop je okej eto. Uglavnom, nijedna nije u top 5 najbolje ocjenjenih igara godine. M$ ih ima dvije kako stvari stoje (Forza i Psychonauts)

maverick Znam s kim imam posla, zato i komentiram. Sony sektaši su gori od Teslinih.