wooddiebone sto ne znaci da kolega gore ne smije spomenuti ps launch kao usporedbu? Koja je odron odrona kao i kod M$. A i pricamo ovdje o wekyu koji je stovatelj sonya.
sta ste postali mimoze?! Ne smijes vise napisati ni sony, a kamoli fenboj!

Ja samo hoću dočarat kolko se jebeno lako pokrenu glupi console warsi.

Svako si protumači post na način na koji hoće i tak se svaki post u kojem je netko kritičan prema jednoj strani, odmah shvati kao podrška drugoj.
Nemrem više ni srat po svemu normalno bez da me netko ne optuži da sam Xdečkić, PC-fašist ili Zonydron.

wooddiebone a onda necemo vise nigdje spomenuti sony da se ne pecaju stuke...

Covjek je samo napisao reply wekyu koji tak i tako nece uci u raspravu jer trolla.

A mislim slažem se sa čovjekom. Samo dobijem PTSP kad se pojavi riječ Sony u Xbox temi i vice-versa.

wooddiebone Samo dobijem PTSP kad se pojavi riječ Sony u Xbox temi i vice-versa

I ja, but Sometimes...

A i ne treba odmah cancelati nove clanove, pogotovo kad ne znaju s kim imaju posla

RickBarry da, hvala bogu Sony-ev launch briljira. Remake igre stare 10 godina i DLC/igra superheroja.

I Returnal, Ratchet, Kena, Deathloop...

Kena nije ekskluziva, a nece ni deathflop uskoro biti, a Returnal je indijanac lol

weky Od tih nabrojanih Returnal i Ričet su "zasad" samo PS 5 igre.Playstation PC divizija ne spava.

weky Returnal je najgeneric igra ikad, Rift Apart kako kome, Kena niti je ekskluziva niti je išta posebno, Deathloop je okej eto. Uglavnom, nijedna nije u top 5 najbolje ocjenjenih igara godine. M$ ih ima dvije kako stvari stoje (Forza i Psychonauts)

maverick Znam s kim imam posla, zato i komentiram. Sony sektaši su gori od Teslinih.