Overwatch 2 čekam kao ozeblo sunce. Mislim da je optimistično očekivati da će stići u 2023. uz sve što se događa u Blizzardu. Inače jedan od najboljih i najzabavnijih shootera koje sam igrao, i dalje jako aktivan community samo previše cheatera.
Overwatch 2 neće prije 2023., bolje nije prošao ni Diablo 4, a Blizzard je napustila i nova šefica nakon samo 3 mjeseca
Čekam DIablo IV, čak sam se nadao prije godinu dana da izlazi ove godine, a sad se spominje već 2023., katastrofa.
Onaj Diablo 4 trailer prvi je takvo savršenstvo da si ga svako malo pustim za gušt.
- Uređivano
Igram D2R trenutno tako da mi novi Diablo ne treba jos, a od Overwatcha sam se ohladio, u zadnjih 6 mjeseci jednom sam ga upalio. Ionako imam igara da ih do 2028. necu stic odigrat tako da meni ova odgoda odgovara.
Tzereen Onaj Diablo 4 trailer prvi je takvo savršenstvo
zato bu igra sranje :-*
fensisuperstar gore od D2R ne može
- Uređivano
D2R nisam ni igrao jer nakon D3 mi je nezamislivo vratiti se na D2 pa makar imao ultrasupermega najbolju grafiku.
meh ne mislims e više ponavljati
Meni je svaki Diablo odličan. I 1, i 2, i 3, i 2R, a bit će i 4.
fensisuperstar samo radiš riftove i griftove. vrhunac igranja
Ili D2R gdje samo radiš Baal runove jer se drugo ne isplati.
Igra koja me zanima daleko više od Diabla 4!
PhoenixMode Baal runovi baš i nisu isplativi isplativije je raditi countess na hellu, mephista i pindleskina
herc to te ja pitam braćela madafaka
Šta se dogodilo s Blizzardom. Nekada su bili vrh.
Počeli su jebat. Doslovno.
StarFox_N poćeli su razmšljati penisom umjesto glavom
To što su @weky i @fensisuperstar napisali, ali glavni razlog... Dogodilo im se nešto užasno!
Budi spreman na jumpscare!
https://upload.wikimedia.org/wikipedia/commons/thumb/0/01/Activision.svg/2560px-Activision.svg.png