PhoenixMode Overwatch 2 čekam kao ozeblo sunce. Mislim da je optimistično očekivati da će stići u 2023. uz sve što se događa u Blizzardu. Inače jedan od najboljih i najzabavnijih shootera koje sam igrao, i dalje jako aktivan community samo previše cheatera.
Picek Čekam DIablo IV, čak sam se nadao prije godinu dana da izlazi ove godine, a sad se spominje već 2023., katastrofa.
biver Igram D2R trenutno tako da mi novi Diablo ne treba jos, a od Overwatcha sam se ohladio, u zadnjih 6 mjeseci jednom sam ga upalio. Ionako imam igara da ih do 2028. necu stic odigrat tako da meni ova odgoda odgovara.
Picek D2R nisam ni igrao jer nakon D3 mi je nezamislivo vratiti se na D2 pa makar imao ultrasupermega najbolju grafiku.
fensisuperstar meh ne mislims e više ponavljati 😃 D2R nije sranje 😃 to je HC igra. ovo sve postaje casual as fuck. u d3 imaš 1-2 builda po klasi po sezoni i samo radiš riftove i griftove. vrhunac igranja
PhoenixMode fensisuperstar samo radiš riftove i griftove. vrhunac igranja Ili D2R gdje samo radiš Baal runove jer se drugo ne isplati.
biver weky Apsolutno se slazem. Iako D2 mi je uvjerljivo najbolji, trojka u usporedbi izgleda kao zabavna igracka za djecu.
fensisuperstar PhoenixMode Baal runovi baš i nisu isplativi 🙂 isplativije je raditi countess na hellu, mephista i pindleskina herc to te ja pitam braćela madafaka
herc StarFox_N To što su @weky i @fensisuperstar napisali, ali glavni razlog... Dogodilo im se nešto užasno! Budi spreman na jumpscare! https://upload.wikimedia.org/wikipedia/commons/thumb/0/01/Activision.svg/2560px-Activision.svg.png