• Gaming Vijesti
  • Idući Call of Duty je Modern Warfare 2, otkriveni su prvi brutalni detalji

Kampanja u codu mi je potpuno nebitna, to gotovo nikad ne odigram. Samo mp.

Hoće li više propast to arkadno smeće od 200+ GB ! Ti su postali gori od Fife i EA već odavno.

Očekujem epsku kvalitetu kao i 2019.
Ako to podignu na novu razinu svaka čast.

Nema igre koja bolje oponaša zvuk oružja i dinamiku trzaja kod opaljenja.
Vrhunske animacije.
Uz kretnje i općeniti prikaz taktike na par misija.

Iako je 2019. single player imao tipičnih COD momenata veliki dio bio je jako prizeman, bezobrazan i napet pun realizma i moralno sivih odluka.
Captain Price je prikazan kao obični vojnik/čovjek koji se našao u jebenoj situaciji.

Za kontrast, u prijašnjim nastavcima uvijek je bio glavna figura koja ima više života od mačke.
Sporedno ili igrivo nebitno, uvijek pretjerana britanska kurčevitost uz visoke doze mačizma.

Nadam se da ce ici full realisticno , da se ove arcady sranja ugase . Sad kad BF ide u arcadu MW2 ce ih pojest sa “realisticnim”. Bar sta se tice SPa , mislim da ce mp ostat isto sranje

pravednik Ne mozes mi realizam i Cod u istu recenicu staviti.I hvalis zvuk oruzja i trzaj?Vi ocito nikad niste igrali Escape from Tarkov 😂😂

pravednik onda ocito nisi igrao neku mil sim igru ako mislis da Cod ima najrealisticniji prikaz zvuka i trzaja oruzja. A o realizmu da ne pricamo....

Koliko ja znam @pravednik je nešto u vojsci pa ono... sad ste se vi našli govoriti nekome ko je actually držao pušku 😂

MW je mesnat, baš odlično napucavanje.

Ali @Nexus ove imaju natpis ili predznak military simulator😂

Mora da su realnije od života.

Scooby91
      To si zaključio po youtube videu ili?
      Zvuk puške ovisi o mnogo faktora, od kvalitete i tipa streljiva do okoline.

Za igre ovisi gdje i kako su snimali.
      COD ima 80% kvalitetno kopirano.
      100% je naravno nemoguće za sada kroz bilo koji medij.

Escape from Tarkov je sve samo ne realizam.
      Po tome je i modani Stalker realizam lol.
      Igra koja se 90% igra na princip mačke i miša...

Ja nigdje nisam napisao da je COD kao stvarni život(nedao bog) već da su najbolje pokušali simulirati trzaj i animacije pušaka prema tom principu.
      U tome su uspjeli

Uniforme su također kopirane do najsitnijih detalja kao i druge razne stvari, poput izgleda gore spomenutog oružja, taktike na misijama itd...
      Nemojte stigmatizirati igru jer nosi COD u imenu.

Tom liku kaj je radio animacije za puske treba spomenik dic

pravednik Igrao obe igre,pucao isto iz nekoliko pusaka,nijedna igra ne prikaziva realnije zvuk puske,gear i drugo kao Tarkov.Sto se amma tice takoder imas 70-80 vrsta u Tarkovu s kojima puska ne djeluje isto,sound i pucanje naravno...A za druge mehanike od jamminga,reloada(AK-s ima 3 vrste animacija) i drugo...ne trebam ti pricati vec probaj Tarkov a ne YT-clips.Ne pricamo ovdje kak se igre igraju vec o realizmu soundu i drugo,mada Tarkov PVP je cudo,ne moras ti igrati macke i misa,imas drugih opcija.AL ono ....
        2016 game vs 2019 game
        Russian game vs American game
        Realistic vs Cinematic

Gledaj. Nisam igrao Tarkov i ostavljam mjesta da griješim.(da je COD najbolji u tome)

Pratio sam projekt od početka i koliko se sjećam to je počelo kao kickstarter pa early acces? Ovo što igraš je full release?

Neću ulaziti u rasprave o realnosti ali činjenica je da je gunplay u COD-u jako zabavan i zarazan.
          To je i najvažnije.

pravednik Sve 5,imam prek 3k sati u obje igre,ne kazem da Cod nema dobar dizajn i sve,volim mp od MW-a,al sto se tice animacija puski,detalja na njima,gearu i svemu,ni jedna FPS igra ne moze dodati Tarkovu vode,uskoro ce cak i novi Engine i bit ce i bolje kobogda.Al ev pogledaj 2-3 gameplay trailera od nove mape Strets of Tarkov pa ces viditi o cemu pricam,posebno pucanje i animacije.Sto se tice release,Tarkov je u beti,sad kad ce out to je pitanje,BSG je mal tim pa sporije ide.Ak budes zainteresiran za Tarkov slobdno se javi pa ti dam EOD acc pa isprobaj,da iskusis kad te scav onetapa 😂😏

Infinity Ward je uvijek sve podigao na višu razinu, tako će i novi MW2, najbolji COD proizvođač. Treyarch je otišao u bananu, a Sledgehammer neću ni komentirati.

Ja sam se uvjerio da u većini slučajeva kad ljudi seru po kodari, radi se ili o ljudima kojima se ne da slušati o istoj, ili se radi o ljudima koji još nisu izašli iz faze cod vs battlefield pa su zauzeli stranu.

Kojoj god skupini pripadali, većina tih ljudi nije igrala zadnjih 5-6 Call of Duty igara.

Takav sam i ja bio. BF3 je bio taj koji me preobratio na "cod je arkadno smeće" stranu.

Na kraju sam probao kodaru malo stariji i ispostavilo se da je najgora kodara po gunplayu bolja od najboljeg battlefielda, a sve ostalo je dovoljno drugačije da uopće nema razloga zašto bi se te igre uspoređivale.

Kodara je kompetitivna mp arkada za ljude koji nisu dovoljno dobri za Kanter, ali hoće skill-based gameplay.
          Battlefield je nekompetitivna mp arkada za ljude koji nisu dovoljno dobri za sim, ali hoće masivna bojišta, privid realnosti, vozila i dojam pravog rata.

Oboje su kurac, a ne realni.

Ono kaj ja poštujem kod Infinity Warda je to kaj idu u maksimum da vjerno prezentiraju oružja, ali ne rade to pod cijenu rock-solid gunplaya koji je obilježje serijala od njegovih samih početaka.

Treyarch zasere uvijek neki kurac, a Sledgehammer sad želi biti nešto između, ali više kopiraju IW i to je dobro.

Jel ko preloadao Vanguard? Meni pise 30gb a vidim na netu da bi trebo bit 64?

wooddiebone Treyarch zasere uvijek neki kurac

Imali su jako dobar niz, World at War, Black Ops, Black Ops 2 i polovina Black Ops 3... kasnije su se srozali na najniže grane.
            U vrijeme kad je Treyarch radio svoje najbolje igre IW je imao loše razdoblje ( od 2009 do 2019).
            Sledgehammer nikad nije ni napravio dobru igru, izuzev MW 2019 kojeg su radili sa IW.

Only my point of view

PhoenixMode

MW 2019 je Infinity Ward radio, Sledgehammer nije bio uključen.

Jedini Infinity Ward CoD koji nije bio na razini je bio Ghosts.
              Tu su se probali poigrati s formulom i skužili da nejde.

Ostali su svi rock-solid igre.
              IW je jedini sposoban gurat serijal naprijed. Treyarch i Sledge samo prate.
              Da, Black Ops 2 je bio jako dobar, ali to je sve na temelju MW3 napravljeno.