Ne dopada mi se jer izgleda kao nešto što bi modderi napravili. I dok sam okoliš i osvjetljenje izgledaju lijepo, likovi mi nimalo ne sjedaju. Izgledaju kao karikature.
GTA trilogija dobila je prvi prikaz
meni izgleda bolje nego sto sam ocekivao, mozda jesu likovi malo cartoonish ali takvi su bili i prije, tek je gta 5 u tom pogledu malo realniji.
no dobro meni ionako nije ni bio bitan izgled igre ali eto taj segment su definitivno poboljsali i moglo bi se reci da je ovo vise od remastera definitivno. remake bi bio prava stvar ali to je opet sasvim nova dimenzija i igre bi se godinama cekale.
sada samo moram dobiti stvarnu potvrdu da se igra stvarno igra kao gta5 i da ima checkpointe barem na tezim misijama i ne treba mi nista vise.
Grand Theft Auto: The Trilogy – The Definitive Edition debuts new GTAV-inspired modern controls
Grand Theft Auto: The Trilogy – The Definitive Edition introduces wide-ranging modern control upgrades, including improvements to targeting and lock-on aiming, updated Weapon and Radio Station Wheels, updated Mini-Maps with enhanced navigation allowing players to set waypoints to destinations
Eto, nadam se da ste zadovoljni
- Uređivano
Evo rockstar se potrudio i izdaje pravi remaster
Ma obican mod, nema veze s nicim