GTA trilogija dobila je prvi prikaz
Rockstar je danas prvo potvrdio izlazak GTA: Trilogy – Definitive Edition remastera za 11. 11. ove godine, a zatim je stigao prvi trailer s prikazima i usporedbama sve tri verzije igre.
Rockstar je danas prvo potvrdio izlazak GTA: Trilogy – Definitive Edition remastera za 11. 11. ove godine, a zatim je stigao prvi trailer s prikazima i usporedbama sve tri verzije igre.
Ne dopada mi se jer izgleda kao nešto što bi modderi napravili. I dok sam okoliš i osvjetljenje izgledaju lijepo, likovi mi nimalo ne sjedaju. Izgledaju kao karikature.
meni izgleda bolje nego sto sam ocekivao, mozda jesu likovi malo cartoonish ali takvi su bili i prije, tek je gta 5 u tom pogledu malo realniji.
no dobro meni ionako nije ni bio bitan izgled igre ali eto taj segment su definitivno poboljsali i moglo bi se reci da je ovo vise od remastera definitivno. remake bi bio prava stvar ali to je opet sasvim nova dimenzija i igre bi se godinama cekale.
sada samo moram dobiti stvarnu potvrdu da se igra stvarno igra kao gta5 i da ima checkpointe barem na tezim misijama i ne treba mi nista vise.
Grand Theft Auto: The Trilogy – The Definitive Edition debuts new GTAV-inspired modern controls
Grand Theft Auto: The Trilogy – The Definitive Edition introduces wide-ranging modern control upgrades, including improvements to targeting and lock-on aiming, updated Weapon and Radio Station Wheels, updated Mini-Maps with enhanced navigation allowing players to set waypoints to destinations
Eto, nadam se da ste zadovoljni
Evo rockstar se potrudio i izdaje pravi remaster
Ma obican mod, nema veze s nicim