ja mislio bit će 18 plus zbog seksa a ono zbog nasilja. A jbt nasilje 18 plus. kakvi luzeri. ;D
Bliži se izlazak next-gen verzije The Witchera 3, PEGI ga je ocijenio kao 18+ naslov
fensisuperstar ne fali ni seksa u igri, ne brini
Picek ne fali ni seksa u igri, ne brini
fensisuperstar tek si zagrebao u igru
renda mogu shvatiti ovo za Witcher 3, no što si pobogu radio 111 sati u The Orderu? Lovio kadrove za screenshotove?
Deadwalker Lovio kadrove za screenshotove
Ovo je legit mogućnost.
Mislim da ja imam bar jedno 15 sati toga.
- Uređivano
Deadwalker ovo kaj woodie kaze, s time da sam siguran da ta igra broji i pauzu dok stisnes tak da nije realna brojka
renda
Meni u Witcheru smeta sub-par borba i općenito animacije i feeling Geralta kada se krećeš okolo s njim. Zato je nisam i dovršio svih 50+ sati koliko traje barem taj main quest.
Nije to zato što je sada 2021, a igra je izašla 2015. jer meni se to od prvog dana ne sviđa. Ne kažem da je igra loša, ali mi smeta loše upravljanje (IMO) i nevjerojatno mi je da recenzije nisu to naglasile na pravi način.
"Igra generacije" ne bi smjela imati tako loše upravljanje i borbu kao i općenito animacije lika.
To je moje mišljenje.
Svakako čekam taj next gen update pa ću je vjerojatno dovršiti jer je opet ugodnije igrati na taj način i sa sub-par gameplayom, nego u ipak dosta lošijih 30 fpsa.
Loše upravljenje ti je moguće bilo zbog malog fps-a. Da bi se igra doživjela treba ju igrati u stabilnih 60 fpsa.
StarFox_N S druge strane svijet, priča, likovi, atmosfera, questovi su podigli ljestvicu toliko visoko da je i 6 godina nakon izlaska nitko nije dostigao.
Živa istina. W3 je meni glavna referenca kvalitetnog open-worlda. I RDR2 u nekim aspektima.
Sterlok Da bi se igra doživjela treba ju igrati u stabilnih 60 fpsa.
Ma u 180
fensisuperstar ne zelim biti ko chono