• Gaming Vijesti
  • Bliži se izlazak next-gen verzije The Witchera 3, PEGI ga je ocijenio kao 18+ naslov

ja mislio bit će 18 plus zbog seksa a ono zbog nasilja. A jbt nasilje 18 plus. kakvi luzeri. ;D

Deadwalker Lovio kadrove za screenshotove

Ovo je legit mogućnost.

Mislim da ja imam bar jedno 15 sati toga.

Sve više od 50 sati igranja SP igre je pretjerivanje i ne vrijedi toga. Koji jarac imaš radit 100-200 sati u SP igri?

Giphy -

Deadwalker ovo kaj woodie kaze, s time da sam siguran da ta igra broji i pauzu dok stisnes tak da nije realna brojka

Nexus nemres witchera igrat 50 sati tj mores main kampanju(mooozda)

renda Mogu ljudi srati po The Orderu koliko žele ali meni jedna od dražih igara.
          Istina, prekratka i oni quick time eventi debilni ali zato priča i atmosfera vrh. Dobro napucavanje. Predivno osmišljen steampunk svijet.
          Baš bih volio vidjeti nastavak jednoga dana u što ne vjerujem...

renda
          Meni u Witcheru smeta sub-par borba i općenito animacije i feeling Geralta kada se krećeš okolo s njim. Zato je nisam i dovršio svih 50+ sati koliko traje barem taj main quest.

Nije to zato što je sada 2021, a igra je izašla 2015. jer meni se to od prvog dana ne sviđa. Ne kažem da je igra loša, ali mi smeta loše upravljanje (IMO) i nevjerojatno mi je da recenzije nisu to naglasile na pravi način.

"Igra generacije" ne bi smjela imati tako loše upravljanje i borbu kao i općenito animacije lika.

To je moje mišljenje.

Svakako čekam taj next gen update pa ću je vjerojatno dovršiti jer je opet ugodnije igrati na taj način i sa sub-par gameplayom, nego u ipak dosta lošijih 30 fpsa.

Loše upravljenje ti je moguće bilo zbog malog fps-a. Da bi se igra doživjela treba ju igrati u stabilnih 60 fpsa.

@Nexus Slažem se. Movement nije ništa posebno i combat ne može u istu rečenicu s npr. Bloodborneom ili Niohom. Nije loše ali nije ni odlično.
            S druge strane svijet, priča, likovi, atmosfera, questovi su podigli ljestvicu toliko visoko da je i 6 godina nakon izlaska nitko nije dostigao.

StarFox_N S druge strane svijet, priča, likovi, atmosfera, questovi su podigli ljestvicu toliko visoko da je i 6 godina nakon izlaska nitko nije dostigao.

Živa istina. W3 je meni glavna referenca kvalitetnog open-worlda. I RDR2 u nekim aspektima.

Sterlok Da bi se igra doživjela treba ju igrati u stabilnih 60 fpsa.

Ma u 180