- Uređivano
Bliži se izlazak next-gen verzije The Witchera 3, PEGI ga je ocijenio kao 18+ naslov
Deadwalker ovo kaj woodie kaze, s time da sam siguran da ta igra broji i pauzu dok stisnes tak da nije realna brojka
renda
Meni u Witcheru smeta sub-par borba i općenito animacije i feeling Geralta kada se krećeš okolo s njim. Zato je nisam i dovršio svih 50+ sati koliko traje barem taj main quest.
Nije to zato što je sada 2021, a igra je izašla 2015. jer meni se to od prvog dana ne sviđa. Ne kažem da je igra loša, ali mi smeta loše upravljanje (IMO) i nevjerojatno mi je da recenzije nisu to naglasile na pravi način.
"Igra generacije" ne bi smjela imati tako loše upravljanje i borbu kao i općenito animacije lika.
To je moje mišljenje.
Svakako čekam taj next gen update pa ću je vjerojatno dovršiti jer je opet ugodnije igrati na taj način i sa sub-par gameplayom, nego u ipak dosta lošijih 30 fpsa.
Loše upravljenje ti je moguće bilo zbog malog fps-a. Da bi se igra doživjela treba ju igrati u stabilnih 60 fpsa.
StarFox_N S druge strane svijet, priča, likovi, atmosfera, questovi su podigli ljestvicu toliko visoko da je i 6 godina nakon izlaska nitko nije dostigao.
Živa istina. W3 je meni glavna referenca kvalitetnog open-worlda. I RDR2 u nekim aspektima.
Sterlok Da bi se igra doživjela treba ju igrati u stabilnih 60 fpsa.
Ma u 180
fensisuperstar ne zelim biti ko chono
- Uređivano
Sterlok
Igrao na PC-u i ista stvar. Loš je gameplay i općenito animacije. Nema veze fps s tim.
Igra ima odličnu atmosferu, lore i priču pa je to realno vadi. Ostalo je ispod prosječno u toj kategoriji.
Edit: fps će uvijek poboljšati dojam i ugodu igranja, ali neće promijeniti fundamentalne mane igre
foggy uz dobr fps nemaš problema sa kontrolama, oni sa lošim fpsom imaju neresponzivne kontrole, loše upravljanje, nefludno igranje. Uostalom zato i postoji izbor na tržištu, kome zbilja ne smeta nek se nastavi držati 30 fpsa. Nisam imao baš nikakvih problema sa kontrolama u W3 sa gamepadom. Sve je radilo trenutno, prirodno, normalno.
Nexus Igrao na PC-u i ista stvar. Loš je gameplay i općenito animacije. Nema veze fps s tim.
Jel može to malo detaljnije, koji su to bili problemi sa kontrolama, kako misliš loš gameplay i animacije? Igra koristi motion capturing tehniku, te je za 2015. prilično napredna. Evo npr vido dolje gdje majstor analizira pokrete iz igre, ne vidim da ima neke zamjerke.
- Uređivano
Sterlok
Nemam ti što puno opisati. GTA V ima bolje animacije i samo upravljanje s likom. Geralt (kao i konj) su preukoceni, nisu fluidne animacije i nedostaje inercije u liku.
Ono, ja to dosta lako osjetim, pogotovo kada usporedim s drugim igrama sličnog tipa. Meni je to jedan od lošijih segmenata igre. RDR 1 ima bolje upravljanje likom kao i animacije, pogotovo na konju. AC također.
Ono, korektne su, ali nije to fluidno i nemaju inerciju ni težinu. Meni je to očito, neovisno o fpsu.
Ne kažem da je igra loša, ali taj combat, animacije Geralta, konja i općenito kretnje su IMO ispod prosječne i to se osjeti. Combat je ono baš bezveze.
Evo ti gore video koji sve to demantira, animacije su odlične, prirodne i funkcionalne. Imaš puno pravo da tebi ne paše, i to je OK. Ali to je subjektivno. Objektivno igra ima odličan prijem publike i kritike i živi šestu godinu i dalje bez problema.
Sterlok
Ma može on demantirati koliko želi, ali Geralt je žešći robot i to ovaj video gore pokazuje. U usporedbi s konkurencijom, ovo sve ispod prosjeka.
To što on se vrti u krug i vitla onaj mač meni to ništa ne govori ni pokazuje.
Igra je odlično prihvaćena od fanova i kritike 6 godina zaredom, ne zato što ima dobar gameplay, combat i animacije, već zbog atmosfere, lorea i priče. To je jasno.