• Gaming Vijesti
  • Bliži se izlazak next-gen verzije The Witchera 3, PEGI ga je ocijenio kao 18+ naslov

Sve više od 50 sati igranja SP igre je pretjerivanje i ne vrijedi toga. Koji jarac imaš radit 100-200 sati u SP igri?

Giphy -

Deadwalker ovo kaj woodie kaze, s time da sam siguran da ta igra broji i pauzu dok stisnes tak da nije realna brojka

Nexus nemres witchera igrat 50 sati tj mores main kampanju(mooozda)

renda Mogu ljudi srati po The Orderu koliko žele ali meni jedna od dražih igara.
        Istina, prekratka i oni quick time eventi debilni ali zato priča i atmosfera vrh. Dobro napucavanje. Predivno osmišljen steampunk svijet.
        Baš bih volio vidjeti nastavak jednoga dana u što ne vjerujem...

renda
        Meni u Witcheru smeta sub-par borba i općenito animacije i feeling Geralta kada se krećeš okolo s njim. Zato je nisam i dovršio svih 50+ sati koliko traje barem taj main quest.

Nije to zato što je sada 2021, a igra je izašla 2015. jer meni se to od prvog dana ne sviđa. Ne kažem da je igra loša, ali mi smeta loše upravljanje (IMO) i nevjerojatno mi je da recenzije nisu to naglasile na pravi način.

"Igra generacije" ne bi smjela imati tako loše upravljanje i borbu kao i općenito animacije lika.

To je moje mišljenje.

Svakako čekam taj next gen update pa ću je vjerojatno dovršiti jer je opet ugodnije igrati na taj način i sa sub-par gameplayom, nego u ipak dosta lošijih 30 fpsa.

Loše upravljenje ti je moguće bilo zbog malog fps-a. Da bi se igra doživjela treba ju igrati u stabilnih 60 fpsa.

@Nexus Slažem se. Movement nije ništa posebno i combat ne može u istu rečenicu s npr. Bloodborneom ili Niohom. Nije loše ali nije ni odlično.
          S druge strane svijet, priča, likovi, atmosfera, questovi su podigli ljestvicu toliko visoko da je i 6 godina nakon izlaska nitko nije dostigao.

StarFox_N S druge strane svijet, priča, likovi, atmosfera, questovi su podigli ljestvicu toliko visoko da je i 6 godina nakon izlaska nitko nije dostigao.

Živa istina. W3 je meni glavna referenca kvalitetnog open-worlda. I RDR2 u nekim aspektima.

Sterlok Da bi se igra doživjela treba ju igrati u stabilnih 60 fpsa.

Ma u 180

foggy Pa da, jer sam vidio kakva je razlika između 30/60/120 hza/fpsa te koliko je ugodnije igrati uz fluidnu igru, kontrolirati lika itd.

Sterlok
                Igrao na PC-u i ista stvar. Loš je gameplay i općenito animacije. Nema veze fps s tim.

Igra ima odličnu atmosferu, lore i priču pa je to realno vadi. Ostalo je ispod prosječno u toj kategoriji.

Edit: fps će uvijek poboljšati dojam i ugodu igranja, ali neće promijeniti fundamentalne mane igre

Sterlok Svakom svoje, ali da bi mi W3 bio drugaciji da sam ga igrao na 60FPS-a a ne na 30 na konzoli, meni to apsolutno nista prema igri ne bi promijenilo, kao što Nexus kaže. Svi koji briju na FPS imaju nekih čudnih problema.

foggy uz dobr fps nemaš problema sa kontrolama, oni sa lošim fpsom imaju neresponzivne kontrole, loše upravljanje, nefludno igranje. Uostalom zato i postoji izbor na tržištu, kome zbilja ne smeta nek se nastavi držati 30 fpsa. Nisam imao baš nikakvih problema sa kontrolama u W3 sa gamepadom. Sve je radilo trenutno, prirodno, normalno.

Nexus Igrao na PC-u i ista stvar. Loš je gameplay i općenito animacije. Nema veze fps s tim.

Jel može to malo detaljnije, koji su to bili problemi sa kontrolama, kako misliš loš gameplay i animacije? Igra koristi motion capturing tehniku, te je za 2015. prilično napredna. Evo npr vido dolje gdje majstor analizira pokrete iz igre, ne vidim da ima neke zamjerke.

Sterlok
                      Nemam ti što puno opisati. GTA V ima bolje animacije i samo upravljanje s likom. Geralt (kao i konj) su preukoceni, nisu fluidne animacije i nedostaje inercije u liku.

Ono, ja to dosta lako osjetim, pogotovo kada usporedim s drugim igrama sličnog tipa. Meni je to jedan od lošijih segmenata igre. RDR 1 ima bolje upravljanje likom kao i animacije, pogotovo na konju. AC također.

Ono, korektne su, ali nije to fluidno i nemaju inerciju ni težinu. Meni je to očito, neovisno o fpsu.

Ne kažem da je igra loša, ali taj combat, animacije Geralta, konja i općenito kretnje su IMO ispod prosječne i to se osjeti. Combat je ono baš bezveze.

Evo ti gore video koji sve to demantira, animacije su odlične, prirodne i funkcionalne. Imaš puno pravo da tebi ne paše, i to je OK. Ali to je subjektivno. Objektivno igra ima odličan prijem publike i kritike i živi šestu godinu i dalje bez problema.

Sterlok
                        Ma može on demantirati koliko želi, ali Geralt je žešći robot i to ovaj video gore pokazuje. U usporedbi s konkurencijom, ovo sve ispod prosjeka.

To što on se vrti u krug i vitla onaj mač meni to ništa ne govori ni pokazuje.

Igra je odlično prihvaćena od fanova i kritike 6 godina zaredom, ne zato što ima dobar gameplay, combat i animacije, već zbog atmosfere, lorea i priče. To je jasno.

Nexus veliš ljudi ga igraju po 200+ sati jer ima loš gameplay, nek ti bude, znaš i sam da to nije istina,. Nema smisla dalje.