Ovakve igre ipak treba remakeati, a ne remasterati.

Zamolio bi vas da ovakve stvari ne objavljujete jer ako se ovo ne ostvari raketirati ču vas

To bi me veselilo. Igrao SR: LOC i nikad završio jer ne znam koji je točno razlog bio. Oštećen disk na jednom mjestu ili neki bug jer bi mi se igra zamrzla na istom levelu nakon određene radnje u rješavanju puzzlea.. Disk sam pregledao, nisam okom uočio neka oštečenja tako da ne znam.

TITANXIS
    Na nekakvom usponu gdje su s lijeve strane bila vrata, a s desne strane kao stupovi?

Icek Puno me pitaš, jebiga ne sjećam se, davno je to bilo. Kad bih riješio tu neku zagonetku a niti nje se ne sjećam i nakon rješavanja napravio bih par koraka i stoj ne mrdaj.

TITANXIS
        To ti je do toga bilo. Svima je valjda piratska vezija štekala baš na tom dijelu. Ja sam promijenio nekoliko diskova od različitih gusara, no rezultat bi uvijek bio isti.

Tak sam i tad zaključio da je to bil najvjerojatniji razlog. Ulazio sam ja i otvarao nove svjetove za koje nisam bio spreman a to sa bugom me izbacilo iz takta tako da sam odustal igrat a mislim da ta zagonetka ti davala određenu moć. Imao sam i šifre za otključavanje raznih mogućnosti ali opet ne mogu dugo ja tak, nije mi to sad cool da tak igram sa otključanim šiframa. Znao sam samo ući u svijet pomoću tih šifri tek toliko da vidim kaj me čeka i kak izgleda. Igra za ono vrijeme je bila zbilja lijepa sa mehanikama koje danas uzimamo pod must. Znam da je na DC-u izgledala i bolje.

Ovak nešto, možda je baš to ta prostorija. Raziel uđe kroz vrata i smrzne se.

Remaster i remake su dan i noc. Remake bi me veselio, remaster niti najmanje.

TITANXIS
            Yap, to je to. Preko puta vratiju su bili stupovi oko kojih si nešto morao napraviti da otključaš ta vrata.

Volija bi da je prvo izdanje sto iman a ne platinuma ali... Znan da se ovo prodavalo za oko 50kn u ducanu, ne sican se di san ja uzeo ali disk je nikad igran.

1 / 3

Icek Kak ide prodaja, si zadovoljan? Mislim da si dosta toga do sad prodal a tek si takoreći počel.

Miro Za 5 banki, pa kad je to bilo? Onda bih ja radije kupoval za te pare a ne piratluk kupovat za siću i to možebitno neispravni.

Icek
                Ma sta san kupovati retro igre, neman mista a niti ih igran pa jednostavno više ne uziman .

TITANXIS
                To ti je bilo kad je izaša ps2 onda se znalo naći ps1 igre za siću

Miro Tak da. Inače igre rijetko koja je bila ispod nekih 100 kn u vrijeme kad su izlazile i to me smetalo kaj si ne mogu priuštit a danas ak je neka toliko oko 100 kn ne smeta,

KAKVI CRNI REMASTERI, NE DIRAJTE MI SVETINJU !!1!

Šalu na stranu, živim za dan kad će se idioti nesposobni iz Square Enixa dosjetiti da imaju najveći dragulj u svom vlasništvu, a isto tako i ne bi volio da ugleda svjetlo dana jer ga idioti nesposobni mogu samo degradirati i uništiti.
                  Ne znam, dvije borbe se vode u meni.

Više dojmova ako se ova vijest pokaže tačnom.