Ovakve igre ipak treba remakeati, a ne remasterati.
Moguća je skorašnja najava remastera Soul Reavera?
Zamolio bi vas da ovakve stvari ne objavljujete jer ako se ovo ne ostvari raketirati ču vas
To bi me veselilo. Igrao SR: LOC i nikad završio jer ne znam koji je točno razlog bio. Oštećen disk na jednom mjestu ili neki bug jer bi mi se igra zamrzla na istom levelu nakon određene radnje u rješavanju puzzlea.. Disk sam pregledao, nisam okom uočio neka oštečenja tako da ne znam.
Tak sam i tad zaključio da je to bil najvjerojatniji razlog. Ulazio sam ja i otvarao nove svjetove za koje nisam bio spreman a to sa bugom me izbacilo iz takta tako da sam odustal igrat a mislim da ta zagonetka ti davala određenu moć. Imao sam i šifre za otključavanje raznih mogućnosti ali opet ne mogu dugo ja tak, nije mi to sad cool da tak igram sa otključanim šiframa. Znao sam samo ući u svijet pomoću tih šifri tek toliko da vidim kaj me čeka i kak izgleda. Igra za ono vrijeme je bila zbilja lijepa sa mehanikama koje danas uzimamo pod must. Znam da je na DC-u izgledala i bolje.
Ovak nešto, možda je baš to ta prostorija. Raziel uđe kroz vrata i smrzne se.
Remaster i remake su dan i noc. Remake bi me veselio, remaster niti najmanje.
Volija bi da je prvo izdanje sto iman a ne platinuma ali... Znan da se ovo prodavalo za oko 50kn u ducanu, ne sican se di san ja uzeo ali disk je nikad igran.
KAKVI CRNI REMASTERI, NE DIRAJTE MI SVETINJU !!1!
Šalu na stranu, živim za dan kad će se idioti nesposobni iz Square Enixa dosjetiti da imaju najveći dragulj u svom vlasništvu, a isto tako i ne bi volio da ugleda svjetlo dana jer ga idioti nesposobni mogu samo degradirati i uništiti.
Ne znam, dvije borbe se vode u meni.
Više dojmova ako se ova vijest pokaže tačnom.