TITANXIS ikral Ma kaj pričaš gluposti, kao da to nismo i ostale vragolije izvodili ne bi li pokrenuli igru.
viper89 odmah sam po naslovu znao da je icek, a cim icek reporta znaci da ne bude nista ako hocete remastere icek ne pisi nista hahaha
wooddiebone Raziel je svojedobno bio esencija kulstva. Danas je malo cringey. Stvarno mislim da običan remaster danas nije dovoljan za tak stare igre. Sve prije sedme generacije konzola bi trebalo biti remake iz nule.
StarFox_N wooddiebone Slažem se. To je vrijeme pregazilo. Ne samo vizualno. Treba napraviti baš remake.
ikral Ja znam da sam donio lokalnom piratu igru jer je štekala i on mi je pokazao da krene kad otvoriš i zatvoriš poklopac. Možda su tebi gluposti ali meni je pomoglo da pređem igru. Kasnije sam nabavio verziju koja ne šteka.
TITANXIS Kad je već takav slučaj bio kod tebe onda sorry i bio si srećković. Kod mene nije bio takav slučaj jer sam pokušavao sve kaj sam mogao i uvijek bi bila ista priča.
Miro Kad ste smotani kupite kopiju i jos na kraju losu kopiju pa to nema nigdi. Moja ja radila ko sat
wooddiebone ikral Ček kaj? Legacy of Kain: Soul Reaver je nastavak kritički hvaljenog Legacy of Kain: Soul Reavera? WTF.
TITANXIS Pa kaj se ne mogu igrati ps1 igre na novijim generacijama ps konzola? Ne znam da li se mogu na ps4 ali na ps2 su se mogle sve a za ps3 eto nisam siguran.