Ma ok, samo neka nam daju izbor on/off.

Ima smilsa s obzirom da recimo uskoro izlazi Uncharted 4 na PC. Lakše je Sony igračima kupiti igru na PC i dalje ju moći igrati sa svojom ekipom na Playstation nego krenuti solo. Ovo vrijedi za sve buduće MP igre što je odlična stvar za svakoga a na kraju dana pogotovo za Sony.

Odlična vijest i obavezno treba biti opcija gašenja crossplaya. Ako bi tako bilo, svi su na dobitku, a pogotovo igre koje imaju različitu bazu ovisno o platformi. Moglo bi pomoći u popularizaciji igara koje nemaju dovoljan broj igrača.

Fico

Ili kao COD Modern Warfare 2019.
    Stave te u servere sa PC igračima koji igraju kontrolerom.
    To je idealno jer možeš birati.

Drugačije nije pošteno i nema šanse kontroler protiv miša i tipkovnice.

pravednik Mislim da tu postoji prevelika šansa da netko samo emulira korištenje kontrolera i nastavi igrati M+K kombinacijom.

Cross play je nesto sto se moze pozeliti samo najgorem neprijatelju
      Cross play nikad a ni onda na niti jednoj konzoli

Nebojim se misa i tipkovnice bojim se hakiranja , kad igras warzone crossplay off nema cheatera , a na crossplayu svaku vecer naletis bar na 1

Logično, jer na PC-u imaš čitere.

@Fico

U jbte to sam zaboravio, to objašnjava neke mečeve sa navodnim kontroler only postavkama(PC vs. PS4)

Ili sam toliko loš😕

pravednik Ili sam toliko loš

Može biti i do SBMM-a koji je... Stvarno iritantan. Solidna ideja, ali dobri stari izmiksaj timove nakon meča i dalje bolje radi.