prayer Ima smilsa s obzirom da recimo uskoro izlazi Uncharted 4 na PC. Lakše je Sony igračima kupiti igru na PC i dalje ju moći igrati sa svojom ekipom na Playstation nego krenuti solo. Ovo vrijedi za sve buduće MP igre što je odlična stvar za svakoga a na kraju dana pogotovo za Sony.
Fico Odlična vijest i obavezno treba biti opcija gašenja crossplaya. Ako bi tako bilo, svi su na dobitku, a pogotovo igre koje imaju različitu bazu ovisno o platformi. Moglo bi pomoći u popularizaciji igara koje nemaju dovoljan broj igrača.
pravednik Fico Ili kao COD Modern Warfare 2019. Stave te u servere sa PC igračima koji igraju kontrolerom. To je idealno jer možeš birati. Drugačije nije pošteno i nema šanse kontroler protiv miša i tipkovnice.
Fico pravednik Mislim da tu postoji prevelika šansa da netko samo emulira korištenje kontrolera i nastavi igrati M+K kombinacijom.
Miro Cross play je nesto sto se moze pozeliti samo najgorem neprijatelju Cross play nikad a ni onda na niti jednoj konzoli
escoban Nebojim se misa i tipkovnice bojim se hakiranja , kad igras warzone crossplay off nema cheatera , a na crossplayu svaku vecer naletis bar na 1
pravednik Logično, jer na PC-u imaš čitere. @Fico U jbte to sam zaboravio, to objašnjava neke mečeve sa navodnim kontroler only postavkama(PC vs. PS4) Ili sam toliko loš😕
Fico pravednik Ili sam toliko loš Može biti i do SBMM-a koji je... Stvarno iritantan. Solidna ideja, ali dobri stari izmiksaj timove nakon meča i dalje bolje radi.