Microsoft je ubio prezentacijom. Bez stajanja, samo igre, cap-cap-cap-cap. Prošli su dani kad su djeca dragala tigriće po pozornici, kad su plesali i pokazivali aute umjesto igara. Bravo!
Microsoft je najavio čak 41 novu igru koje stižu na Game Pass
Iskreno mene nije nesto dirnula prezentacija ali mozda se majmuni iz sony trgnu malo.
Nisu pokazali nista od pitaj boga kad, sve igre im izlaze za ps4.
State of play je za igre koje sve znamo ili za najlosije indijance koji postoje.
Isto im se nos diga sa ps2 konzolom pa znamo sto je bilo a ocito im opet triba nesto da se trgnu.
Je prodaje se ovo ono ali bogami brzo se to zarotira i okrene, evo recite mi bar jednu ps5 ekskluzivu za do kraja godine....pricekati cu nije problem....nema je
Baš je bio gušt gledat.
Da nemam komp bez razmišljanja bi uzeo Series X.
Kao što rekoh 2TB SSD-a odjednom postalo ništa, moram u kupovinu.
Slažem se, odavno nije bila ovako dobra prezentacija sa toliko kvalitetnih naslova. Skoro dva sata proletilo u mahu.
- Uređivano
Osim demona koji su odigrali jos na ps3 svi koji su mislili odigrati i returnala za ps5 igri nema.
Returnal je malo jaci indijanac nikako AAA igra.
A ostale neke indijance tipa pathless necu niti spominjati jer radi njih konzolu nece kupiti niko.
Znaci ps5 do sada nije ima nista za xbox neznan sto je ima ali preko gamepassa bar je ima skoro sve free.
Horizon ne spominji to je isto ps4 igra kao i najavljeni god of war.
Da me sad netko pita koju konzolu uzeti ja bi mu rekao box jer sony nije pokaza nista s za igre treba pljunuti 599kn dok na passu budu besplatne ok nisu besplatne ali 10 dolara je manje pd 599kn.
A to sto nema e3 znaci da bogami i nemaju sto pokazati sto je isto zabrinjavajuce
Za ekskluzive PS5, a za sve ostalo Xbox Series X i Game Pass. Posebno jer je Stalker 2 Xbox i PC ekskluziva.
Da budemo fer, Novi Ratchet je punokrvna next-gen ekskluziva.
That said.
Xbox uvjerljivo vodi ovu generaciju.
I po prikazanom materijalu i po filozofiji koju su odabrali.
Sony si skače u usta sa cross-genom, nada se isplatit gubitke od petice preko leđa igrača sa cross-gen igrama.
Da ratcheta san zaboravio, ali kad se okrene ko ps3 pa box bude za sve a sony samo ekskluzive viditi ces kako ce se opet vratiti najvece dvorane di sony odjednom ima svega za pokazati.
Ko nije kupio ps5 ne zurite nema smisla
- Uređivano
Flipper
Već znamo da je STALKER 2, tromjesečna ekskluziva za Xbox i PC.
https://www.psu.com/news/stalker-2s-could-come-to-ps5-as-leaked-documents-reveal-game-is-an-xbox-exclusive-for-just-3-months/
https://www.ign.com/articles/stalker-2-will-be-exclusive-to-xbox-for-three-months
Zaista mi se neda ponavljati jedno-te-istu stvar po milionti put. Pizdarije pobrisane, nastavite u ugodnom i opuštenom tonu. Hvala.
- Uređivano
Sterlok
Svakako ne možeš pokretati igre na XSX/S preko običnog HDD-a osim ako su to XOne ili X360 igre.
Možeš samo pohraniti XSX/S igre i tjt. Brzina ti zato i nije bitna stavka. Obični 2.5" HDD će raditi bez problema jer je tu samo kako bi pružio prostor da ne moraš stalno brisati i skidati igre na konzolu.
XSX jedino prihvaća njihov memory card kao ekspanziju memorije za XSX/S igre i tjt. Nema 3rd party rješenja kao što će to biti u PS5 slučaju (čim se Sony udostoji odobriti kompatibilne SSD-ove)
Ozbiljno razmišljam da ovu generaciju uz ps uzmem i xbox. Al me strah da me žena ne ubije.