Ma žao mi je u kaj se to pretvara. 3rd party ekskluzive su mi katastrofa. Oduvijek.

Tzereen A u sta se pretvara? Nikad nismo imali manje ekskluziva. Ms godinama nije izbacio eskluzivu od kad su presli i na PC. Mozes imat xbox bez da imas xbox. Sony cak daje svoje igre na PC. PC stoljecima nije imao ekskluzivu. Prave pravcate 3rd party eksluzive su nestale krajem 2010te. Sad je vise manje tko ce imat ekskluzivu na trailere da prvi baci video na svoj kanal i takve gluposti uz poneki dlc. Cak i first party igre mozes igrat na drugim platformama, a 3rd party ekskluizve su skoro nepostojece, tako da nece ni ovo.

viper89 pretvara se u to da Microsoft doslovce kupuje pola postojećih developera i, kako stvari stoje, zaista neće releasat igre na PS ekosustav, iako su neke od tih igara već godinama dostupne na PS konzolama.

I što se dogodi kao posljedica? Sony će sklapati dealove s preostalim studijima da i oni naprave isto. Sramotno je ako xboxovci neće moći igrati novi Bioshock. Sramotno je ako PS-ovci neće moći igrati novi Skyrim/TES. Meni je to grozno.

Opet imas manje ekskluziva nego ikad lol kaj smo zaboravili ps2 i početak ps3/360 ere

Nijednu igru od bethesde necu propustit a ni nemam xbox lol

viper89 ti nećeš jer imaš PC. Ali npr., Doom i TES će sad zaobići PS, iako su godinama bilo prisutne.

To nema nikakve veze to je i poanta kupovine bethesde. To je sad first party studio kao sto je Naughty dog ili insomniac za Sony. Prodali su se, kupili su ih njihovo su vlasnistvo svi IP i nema tu nikakvog problema. Zasto bi trosili tolke pare i onda davali igre na PS. Pa poanta je da ih privuku na svoje platforme i gamepass. Jebe se njima di je sta prije bilo. Gaming se onako mjenja iz dana u dan, nista nije final i ne treba odma doom n gloom nece nikad nista bit. Pa MS je ispostovao Deathloop ekskluzivnost, doom dlce i sta sve ne. Danas je gaming toliko sirok mozes igrat na svemu i svacemu.

A i pricamo o third party ekskluzivama. Kad si zadnji put igrao neku ogromnu third party ekskluzivu koja je bila dostupna samo na jednoj platformi. Ne console exclusive i takve gluposti. Lol

Zašto morate imati tri obroka dnevno, jedite jednom na dan i možete igrati sve na svim platformama.
          A) Manjim unosom hrane oslobađate kapital za igre i konzole/PC.
          B) Ako jedete jednom dnevno vrijeme koje biste potrošili jedući i pripremajući druga dva obroka ostaje vam slobodno za igranje.

Jeste li ikada vidjeli bolju win-win situaciju?

viper89 znam sve kako i zašto smo došli do ovdje, ali i dalje mi je to idiotski.

Ponavljam, idiotski mi je ako na xboxu neće biti moguće igrati Bioshock. Idiotski mi je kaj se na PS-u neće moći igrati TES i DOOM.

Tzereen Ponavljam, idiotski mi je ako na xboxu neće biti moguće igrati Bioshock. Idiotski mi je kaj se na PS-u neće moći igrati TES i DOOM.

PC vjerojatno neće biti pogođen ovime

Giphy - Aroused South Park GIF

PC nakon desetljeća sakanja pimpeka konačno opet postaje ultimativno mjesto za gejmink.

wooddiebone mjesto za gejmink

Gejmink...šta je to? Zvuči mi kao kinesko bezalkoholno gazirano koktel piće za djecu?

Ne znam, meni je ovo šokantna vijest.

Za mene je samo win to sto bethesdine polu igre nece doci na ps konzole

Miro koliko xbotovci nemaju srice sa igrama ,jos samo fali da bethesta nastavi radit igre kvalitete ala fallout76

Jebes falloute i elder scrollse, meni zal zbog wolfensteina, dooma, bilo koje nove igre od Arcanea

escoban
                      A nek se ljudi raduju ja se sican skyrima kako je prekrasno radio na ps3, pa ona sranja sa sejvom nesto je bilo ako puno sejva igra radi u 10fpsa

Prekrasne igre ljudi imaju preksrasne