Zašto morate imati tri obroka dnevno, jedite jednom na dan i možete igrati sve na svim platformama.
A) Manjim unosom hrane oslobađate kapital za igre i konzole/PC.
B) Ako jedete jednom dnevno vrijeme koje biste potrošili jedući i pripremajući druga dva obroka ostaje vam slobodno za igranje.

Jeste li ikada vidjeli bolju win-win situaciju?

viper89 znam sve kako i zašto smo došli do ovdje, ali i dalje mi je to idiotski.

Ponavljam, idiotski mi je ako na xboxu neće biti moguće igrati Bioshock. Idiotski mi je kaj se na PS-u neće moći igrati TES i DOOM.

Tzereen Ponavljam, idiotski mi je ako na xboxu neće biti moguće igrati Bioshock. Idiotski mi je kaj se na PS-u neće moći igrati TES i DOOM.

PC vjerojatno neće biti pogođen ovime

Giphy - Aroused South Park GIF

PC nakon desetljeća sakanja pimpeka konačno opet postaje ultimativno mjesto za gejmink.

wooddiebone mjesto za gejmink

Gejmink...šta je to? Zvuči mi kao kinesko bezalkoholno gazirano koktel piće za djecu?

Ne znam, meni je ovo šokantna vijest.

Za mene je samo win to sto bethesdine polu igre nece doci na ps konzole

Miro koliko xbotovci nemaju srice sa igrama ,jos samo fali da bethesta nastavi radit igre kvalitete ala fallout76

Jebes falloute i elder scrollse, meni zal zbog wolfensteina, dooma, bilo koje nove igre od Arcanea

escoban
              A nek se ljudi raduju ja se sican skyrima kako je prekrasno radio na ps3, pa ona sranja sa sejvom nesto je bilo ako puno sejva igra radi u 10fpsa

Prekrasne igre ljudi imaju preksrasne

renda Jebes falloute i elder scrollse, meni zal zbog wolfensteina, dooma, bilo koje nove igre od Arcanea

Njihovi najbolji nastavci su iza nas, teško da u bližoj budućnosti mogu ponuditi nešto dovoljno svježe što će igrače opet oboriti s nogu. I Wolfenstein i Doom su trebali biti iznimno dugo biti po strani da dođe vrijeme za nove reboote/nastavke koji bi bili zanimljivi. Tako će biti i sada, vrlo izgledno. Što se Bethesde tiče, oni su pali u drugi plan i za očekivati je da će veće i bolje stvari zapravo napraviti Obsidian, osim ako dođe do neke in housa suradnje kao što je bio F:NV.

Zero ja i dalje navijam za to da Obsidian i Bethesda skupa razvijaju novi Fallout. Bila bi to prava roba.