E ljudi ali fakat...vi ste mislili da je ovo bilo slučajno od pohlepnog sonija?

Razmislite malo...koliko se samo u ovih par tjedana prodalo digitalnih igara za ps3 i ps vitu.
Pa ne znam kako vama ali meni je na youtubu sve vrištalo od videa "buy this games fast for ps3/vita because they will be lost forever".

Priznajte jeben money grab.

Ma neš ti protiv horde nezadovoljnih igrača. Sony se malčec zaletel.

@Fenix Super vijest ali ono šta me zanima nisam dugo vidio na popustu PS VITA igre ili će ih samo prodavati po punoj cijeni ?

Hoće sad ovi nezadovoljni forumaši pohitati kupovati igre?

Sorcerer
Hahaha da sigurno će ti igrači koji imaju stari PS3, Vitu vjerojatno PS4 i PS5 preći na Box zbog toga

Nexus Hahaha da sigurno će ti igrači koji imaju stari PS3, Vitu vjerojatno PS4 i PS5 preći na Box zbog toga

Nevjerojatno kakve čovjek gluposti baljezga. Igrači PlayStationa će zbog ukidanja Vita i PS3 store-ova preći na Xbox, pa jbmti život 🤣

Sorcerer Neki bi sigurno kupili Xbox osim PS-a da bi mogli igrati npr. RDR da nisu donijeli ovakvu odluku.

Bi sigurno, vjerojatno nekih 15-ak ljudi ukupno i to polovan Xbox ili bi kupili modan PS3. To bi donijelo velike prihode Xboxu, a velike gubitke PS-u. Baš vrijedno spomena.

Brijac Mislim da je ovdje u pitanju ideja i kakvu poruku Sony kao firma šalje svojim kupcima. Smijao se kako su to prastare igre koje ionako više nitko ne igra niti kupuje a igrači koji to čine su mali postotak, upravo taj mali postotak je napravio promjenu a i na kraju se čini da nije bio toliko mali.

Očito nije tako mali broj onih kojima je smetao ovakav potez kao što su neki forumaši ovdje tvrdili. A malo je i fascinantno koliko sada prcaju ljude jer je su prigovori urodili plodom. Zamisli biti nesretan jer veći broj ljudi kojima nešto smeta dizanjem prašine uspijeva napraviti neku promjenu u korporativnom svijetu.

@Fico Nice try, ali i dalje stoji da je na manji broj ljudi ovo zbilja izravno utjecalo. Svi argumenti stoje i dalje. Stvar je u tome da se stvorio outrage zbog presedana koji bi ovo postavilo od onih koji nikada nisu imali navedene konzole ili onih koji ih nemaju odavno, znači kao na našem forumu. Zato su opozvali odluku jer nisu htjeli hate šire zajednice i u tom smislu jesu ljudi utjecali na odluku, naravno. Ali ovo nikako nije dokaz da je to utjecalo na puno gamera koji su šakom i kapom kupovali igre za te dvije konzole.

buz Ima ovdje ljudi s Vitom ili PS3 (ja) i koji žele mogućnost da u budućnosti kupe neku PS3, PS2 ili PS1 igru digitalno. Ako već nisam modificirao konzolu, želim tu opciju i dalje te sam jedan od onih koji smatraju da bi Sony trebao ponuditi dugotrajniju podršku za online trgovine. Njih to vjerojatno ne košta toliko mnogo ako već mogu držati servere preko kojih možeš preuzeti igre koje si već kupio.

Uopće nije poanta hoću li i kada kupiti nešto, stvar je principa. Samo iz tog razloga dođe mi da im potpišem peticiju ili šaljem gnjevni mail jer nije prvi put da rade odluke koje apsolutno ne idu u prilog potrošaču. Protiv toga se treba boriti.

Poanta je da se bunilo više ljudi koji uopće nemaju PS3 ili Vitu, nego koji imaju.

Volio bih i ja imati kristalnu kuglu u kojoj vidite točno tko se bunio.

Fico Volio bih i ja imati kristalnu kuglu u kojoj vidite točno tko se bunio.

tocno ovo. nevjerojatni ste! jebote ljudi uspiju ispraviti krivi potez kompanije, bas kao i kada je MS na pocetku proslog gena najavio always online pa se desio backlash koji je urodio plodom, i neki su sada i zbog toga ljuti i totalne gluposti pisu koje nemaju nikakvoga pokrica. ne znam jel ovo fenbojizam ili budalizam progovara iz nekih ili pak oboje, ali sakako mi je fascinantno.

Ne treba mi kristalna kugla da zaključim da je broj ljudi koji žele kupovati digitalne igre na konzoli staroj 15 godina i na drugoj toliko rijetkoj da ju jedva možeš naći na oglasnicima (+ obje se mogu modati) toliko malen da je zanemariv. Sam potez Sony-a da ugasi store-ove govori o tome koliko su aktivni.

Brijac cak i da je tako ne vidim sto vam to sad smeta? ovo je odlicna vjest kako god okrenio. vas ne zanima ps3 store i digitalija, super! ignore kao da se nista nije ni dogodilo.