Fico Ajde čitaj s razumijevanjem što sam napisao, udahni duboko i pročitaj opet.
Ja sam demantirao da je odluka opovrgnuta zbog toga što se javilo puno ljudi koji kupuju na tim platformama igre. To jednostavnom logikom nije moguće. Tech industrija nije auto industrija pa da je Golfa 8 trenutno u optjecaju više nego Golfa 6. Ne sporim da se puno ljudi žalilo u komentarima članaka portala i slično, ali isključivo zato što je sada popularno sve pljuvati na internetu i srati po svemu u neograničenim količinama, iako te se neke stvari izravno ne tiču i ne utječu na tebe ni na koji način. Kao kad na forumu ova ekipa koja nema PlayStation i ne misle ga imati bude najglasnija kad treba nešto pljuvati na tu temu, a nemaju nikakav ulog u tome svemu. Valjda misle da su neki borci za pravdu ili nešto, što god im pomaže zaspati navečer... Mene taj aspekt smeta, zapravo mi je ta odluka sporedna jer da je nešto drugo opet bi bilo isto sranje, nebitan je kontekst. Smeta me to što većina pljuvača i kritičara nema apsolutno ništa od poništavanja te odluke kao što nisu imali ni u trenutku kad je prvotna odluka donijeta, to je POANTA ovog što sam govorio.
I još jednom za sve koji nisu shvatili, uz vas sam pri mišljenju tome da Sony nije trebao gasiti te storeove i mogli su očekivati ovaj backlash. ALI, njihova odluka je bila ispravna i logična s poslovne strane i ne razumijem zašto je toliki problem. Mislite da je Sony rekao: "Košta nas na godišnjoj razini 1 milijun održavanje storeova za PS3 i PSVitu, ali napravimo promet od 5 milijuna, ajmo mi to ugasiti tko jebe igrače!" ? Ili su troškovi bili veći od prihoda pa su odlučili to ugasiti? Stvarno ne treba kristalna kugla za to shvatiti...
Jedina greška Sonya je što su trebali znati da su ljudi osjetljivi oko digitalije, shvatili su vijesti površno i počeli kenjati i dogodilo se to što se dogodilo. Imaju moju podršku i smatram da je backlash bio neopravdan, ali drago mi je što će tri člana ovog foruma i dalje moći kupovati PS3 i PS Vita igre. Neće ih kupovati, ali će MOĆI.