AbelKOsMos Jest, pretjerujem malo 🙂
Ima smisla utopiti pare na mobilnom gamingu. Jasno, ima svakog smisla u obliku novaca, a to je što ih pokreće. Za mene je to takva glupost da neću ništa ni napisati o tome. Mobilni gaming za mene nije gaming, to nema veze s glavom. Nemam 150cm TV-a da se igram na minijaturnom ekranu mobitela i držim mobitel na punjaču cijelo vrijeme. Tablet oke, ali i dalje korov za igrat prek takvih sranja. Just, no...
AbelKOsMos Nije da sad prebacuju svoje velike studije na mob gaming i to je to.
Naravno, nije, ja malo spekuliram oko mogućih ishoda. Previše je to unaprijed za išta reći, samo mi smrde sve te odluke i izjave, nadam se da sam u krivu i da nas to sve neće niti okrznuti, no ako uzmem u obzir da na svakom novom predstavljanju igara ja vidim 5 od 7 nekih MMO multiplayer sranja sa mikrokurcima, misliš da sam optimističan da ćemo dobivati naslove kao nekada davno gdje su svakih mjesec dana imali neki gem? Vode kolo u neke usrane vode koje me uopće ne zanimaju, ne Sony nego svi. I opet, možda nas to sve ne dirne niti malo.
Ali, misliš li da ako dignu mobilnu dev diviziju da niti jedan trenutni studio neće biti okrznut? Najednom Sony ima para na bacanje? Možda ulog opravda ishod, ali malo mi je to rizično.
Od kupovine PS5 nakon Demonsa ja poštenu novu igru nisam odigrao. Sve su sad to igre koje su zapravo cross-gen i najavljene davno te u izradi od davno.
AbelKOsMos Jesu imali par sjebanih poteza ali daj da vidimo sta dolazi posle toga.
Mozda postoji neki plan za PS3,psp i Vita igre a mozda i ne.
Jeste, to čekamo, do tad malo treba i hejtat sve ovo što zvuči gnojasto 🙂