Sto sve skupa znaci da i ono malo rpg elemenata sto je bilo u prvom Mass Effectu ode dodjavola. Biti ce to po pitanju gp-a Gears of War in space.
Prvi Mass Effect dobit će velike promjene za Legendary Edition
gears of war je qrac naspram ovakvog igranja
- Uređivano
foggy pa sjebati ce kad kazu da ce sve tri biti iste i pogadjaj kojim ce igrama biti slicnije. Sigurno nece biti druga dva nastavka slicnija prvom nego obratno, sto znaci bezglavo napucavanje bez cooldovna na oruzju i jos s ovim poboljsanjem cover sistema daje do znanja da im je napucavanje prioritet. Hard Pass.
Ostaje cooldown sistem u jedinici.
- Uređivano
maverick citav blog post ogroman o tome kako su zadrzali ono najbolje and u failed to read. one job xD
IMO promjene su dobre, da su oruzja kao oruzja, nekog istreses u glavu a igra uopce nema headshot mehanike u jednici hahah
sad ima taj cooldown, plus hit detekciju i recoil iz 2 i 3
znaci doslovno nisu mogli promjene bolje odradit. savrseno...
evo tu sve imas buduci da u clanku imas samo povrsno odradjeno sve
https://www.ea.com/games/mass-effect/mass-effect-legendary-edition/news/gameplay-calibrations
viper89 znači vanguard shocktrooper solo run će sad biti još lakši?
lajk lajk
fali mi MP opasno, kako je to cudo bilo, kakvi bolesni buildovi su se slagali, nikad necu zaboraviti to s ekipom, svemirski dobro napucavanje i biotici
uffffff N7 slayer never forget
viper89 u mass effectu 3 kad se prikeljiš grupi sa biotic chargeom. Pošalješ ih u pičku materinu kao Lydiu sa planine sa Fus ro dahom u skyrimu. Jebemti guštanja.
ŠEPARD MADMAN
Jedina promjena koju bi ja volio je u datumu izlaska. Da ga pomaknu na nikad.
Kad ovo vidim i sjetim se igre, tolko mi je manje impresivan Cyberpunk sa svojim gameplayom.
To mu je doslovno najbolja točka, a lovi igru staru 10 godina.
@wooddiebone te traži
zna gdje radiš i di se krećeš!
Solo runove u narativnoj igri kao Mass Effect rade isti ljudi koji stavljaju kečap direktno na pomfrit.
Pametnom dosta.