• Gaming Vijesti
  • Prvi Mass Effect dobit će velike promjene za Legendary Edition

viper89 u mass effectu 3 kad se prikeljiš grupi sa biotic chargeom. Pošalješ ih u pičku materinu kao Lydiu sa planine sa Fus ro dahom u skyrimu. Jebemti guštanja.

viper89 jos cemo vidjeti kako ce biti. Grafika je i dalje odvratna.

Jedina promjena koju bi ja volio je u datumu izlaska. Da ga pomaknu na nikad.

Soul omggggg ne mogu vjerovat da sam paladina zaboravio koliko sam ga mainao hahahah stit kad pocnes udarat. Jbt da mi zaigrat jos jednu

weky slazem se, a to vrijedi za sve remastere pa i rimejkove. wooddi ce nas utuci, samo da znas 😆

fensisuperstar

Kad ovo vidim i sjetim se igre, tolko mi je manje impresivan Cyberpunk sa svojim gameplayom.

To mu je doslovno najbolja točka, a lovi igru staru 10 godina.

Solo runove u narativnoj igri kao Mass Effect rade isti ljudi koji stavljaju kečap direktno na pomfrit.

Pametnom dosta.

wooddiebone isto sam i ja pomislio jedva čekam ovo da se oporavim od cybera ahahahah

Fico znas ti koliko puta su ti isti ljudi završili igru da mogu tak igrati na najvećoj težini solo 😃

Da, on je kontam u Guinnessovoj knjizi rekorda s nekih tridesetak prelazaka svake igre.

@gameslord - se pripremaš za Legendary?

Shooter A kao što vidiš, zadnji postovi su mu s kraja 2019. Šteta što nije ovdje jer je legendarni član, valjda je sve ok.

Zabranite mavericku da komentira remakeove. 🤣