Ovo je fantasticna vijest za igru. Moglo bi na kraju ipak ispast dobro, naravno ako mape budu ok.
Call of Duty: Vanguard ipak u MW engineu?
- Uređivano
Ajd fala kurcu više. Još samo da ne ubacuju farbanje, torbice, skinove i četiri vrste spola kako je to danas popularno, možda i ispadne dobra igra.
TexasFlood misliš da neće ?hahaha
ivan_frakin Ne mislim
TexasFlood Slazem se apsolutno. Igram aktivno mw multiplayer otkad je izasao i nikad niti jedan skin nidam na oruzje stavio. Koristim samo tvornicki prvi izgled oruzja. Pogotovo mi se sere od onih rozih i svjetlecih kamuflaza i naljepnica.
To nije zlonamjerno već da imaš svoj trademark i specifični izgled oružja.
I naravno specijalnih oružja.
Ja imam jedan jedini zlatni noz!
To se može napravit i bez svjetlećih metaka i puški koje izgledaju ko zvaj sa vatrom.
MW je recimo stavljao razne pizdarije šarene, ali puške uvijek izgledaju kolko tolko lore friendly.
Civil War s druge strane ima animirane skinove i zmajeve po puškama i to je imbecilno.
Slažem se, to je već SF.
Ja priznajem samo gold i diamond cammo.
- Uređivano
Ma nemam ništa protiv camoa, skinova, odjeće i kojekakvih kutija i ostalih stvari recimo u fortniteu ili titanfallu, apexu, doomu i to. Ali ww2 ne dirajte ljudi, grijeh je to. Vjerujem da je mlađoj publici i klincima to dosadno i nenapeto ali ako se to odradi kako treba ne moraju se brinuti za prodajne rezultate.