Ovo je fantasticna vijest za igru. Moglo bi na kraju ipak ispast dobro, naravno ako mape budu ok.

Ajd fala kurcu više. Još samo da ne ubacuju farbanje, torbice, skinove i četiri vrste spola kako je to danas popularno, možda i ispadne dobra igra.

TexasFlood Slazem se apsolutno. Igram aktivno mw multiplayer otkad je izasao i nikad niti jedan skin nidam na oruzje stavio. Koristim samo tvornicki prvi izgled oruzja. Pogotovo mi se sere od onih rozih i svjetlecih kamuflaza i naljepnica.

To nije zlonamjerno već da imaš svoj trademark i specifični izgled oružja.
    I naravno specijalnih oružja.

Ja imam jedan jedini zlatni noz!

pravednik

To se može napravit i bez svjetlećih metaka i puški koje izgledaju ko zvaj sa vatrom.

MW je recimo stavljao razne pizdarije šarene, ali puške uvijek izgledaju kolko tolko lore friendly.
      Civil War s druge strane ima animirane skinove i zmajeve po puškama i to je imbecilno.

Ja priznajem samo gold i diamond cammo.

Icek Gold i diamond camo me tjeraju na povracanje. Kad igramo s&d i umrem, ako netko iz mog teama koga spectateam ima to groblje od kamuflaza ja ne gledam u ekran.

biver Zašto? Meni je bio gušt uvijek grindat za za dva cammo. Ali one rainbow pizdarije, to nikad.

Ma nemam ništa protiv camoa, skinova, odjeće i kojekakvih kutija i ostalih stvari recimo u fortniteu ili titanfallu, apexu, doomu i to. Ali ww2 ne dirajte ljudi, grijeh je to. Vjerujem da je mlađoj publici i klincima to dosadno i nenapeto ali ako se to odradi kako treba ne moraju se brinuti za prodajne rezultate.