Pročitaj na portalu
Članak

Call of Duty: Vanguard ipak u MW engineu?

Call of Duty: Modern Warfare reboot od prije dvije godine bio je veliki pomak za uspavani Call of Duty serijal. IW8 je bio kompletno novi engine, sposoban boriti se sa svim modernim izazovima u gaming stvaralaštvu.

Ovo je fantasticna vijest za igru. Moglo bi na kraju ipak ispast dobro, naravno ako mape budu ok.

Ajd fala kurcu više. Još samo da ne ubacuju farbanje, torbice, skinove i četiri vrste spola kako je to danas popularno, možda i ispadne dobra igra.

TexasFlood Slazem se apsolutno. Igram aktivno mw multiplayer otkad je izasao i nikad niti jedan skin nidam na oruzje stavio. Koristim samo tvornicki prvi izgled oruzja. Pogotovo mi se sere od onih rozih i svjetlecih kamuflaza i naljepnica.

To nije zlonamjerno već da imaš svoj trademark i specifični izgled oružja.
    I naravno specijalnih oružja.

Ja imam jedan jedini zlatni noz!

pravednik

To se može napravit i bez svjetlećih metaka i puški koje izgledaju ko zvaj sa vatrom.

MW je recimo stavljao razne pizdarije šarene, ali puške uvijek izgledaju kolko tolko lore friendly.
      Civil War s druge strane ima animirane skinove i zmajeve po puškama i to je imbecilno.

Ja priznajem samo gold i diamond cammo.

Icek Gold i diamond camo me tjeraju na povracanje. Kad igramo s&d i umrem, ako netko iz mog teama koga spectateam ima to groblje od kamuflaza ja ne gledam u ekran.

biver Zašto? Meni je bio gušt uvijek grindat za za dva cammo. Ali one rainbow pizdarije, to nikad.

Ma nemam ništa protiv camoa, skinova, odjeće i kojekakvih kutija i ostalih stvari recimo u fortniteu ili titanfallu, apexu, doomu i to. Ali ww2 ne dirajte ljudi, grijeh je to. Vjerujem da je mlađoj publici i klincima to dosadno i nenapeto ali ako se to odradi kako treba ne moraju se brinuti za prodajne rezultate.