Eto ti digitalna budućnost.

Nije mi to ok. Lifespan digitalnih trgovina mora biti barrm 30 godina. Danas su serverska snaga i prostor banalno jeftini.

Pola igara, isključivo digitalnih, neće biti nikako dostupno. Kod Vite je broj i veći, sigurno 90%. Ta konzola je potpuno beskorisna brz Storea.

Baš me zanima koliko su te trgovine uopće imale aktivnosti i transakcija zadnjih godina?

Evo.
    I sad ti kupuj digitalno.

Znači imam paperweight konzolu.

Bravo Sony. Svaki dan jedna loša vijest od tebe.

Zony samo nize pobjede u zadnje vrijeme.

Gašenje trgovine je tužno, ali očigledno neizbježno. Onemogućavanje pristupa plaćenom sadržaju, e to je već lawsuit materijal.

alexy Vita je super, samo su igre za nju bezobrazno preskupe, u rangu Nintenda. Bilo bi cool da se zbog zatvaranja Stora napravi masivni sale da se proda što više igara za ništa novaca. Ništa izdavače ne košta, ionako više neće zarađivati ništa nakon ljeta.

Čisto sumnjam u gašenje Storea na Viti. Nove igre i dalje izlaze za tu konzolu.

Neće to gasiti. PS3 s druge strane je puno realniji i zreliji za gašenje.

Zanima me hoće li se kupljene igre moć skinut sa onog opskurnog i nepreglednog "Purchases" menija pod Accountom.
    Ako onemoguće skidanje kupljenih igara, mogu si ljepo zabit PS5 u šupak. Ne kupujem ga ni zbog Spider-mana 2.

Super mi je da se to događa istovremeno kad nam nude digital only verziju PS5.

Predivno. Jebi se Sony. Propao dabogda.

alexy Od Vite do Mortuusa, dugo im je i trebalo.

I teče i teče jedan slap,
    što u njemu znači moja mala kap....ubaciš glasinu u vodu poput Ariela izazove pjenu...

Sad čitam da je portal The Gamer poznat po širenju lažnih glasina.

wooddiebone A čuj, tu vijest su prenijeli mnogi drugi portali. Nadam se da ovdje nema vatre zbog dima 🙁

Nista skidajte si polako sve igre dok nije kasno.

Moram kupit stick od 64GB i skinut sve kaj sam kupio do sad.

Tzereen
        Nisam siguran da li PS3 podržava instalaciju igara na eksternu memoriju.

Icek mislio sam na Vitu. Za PS3 nemam ništa digitalno (osim PS+ naslova). Sve kaj sam htio imam na disku.

Flipper
          Ja sam uredno uzimao igre za Vitu zadnjih godina. Pogotovo na saleovima.
          Za PS3 nisam. Imam na diskovima sve sto me zanima.
          Ocekivan potez, ako dode do njega.
          Bit ce banana, ako onemoguce pristup kupljenim i PS+ igrama. Nekako ne vjerujem, ali sve je moguce.