Gašenje trgovine je tužno, ali očigledno neizbježno. Onemogućavanje pristupa plaćenom sadržaju, e to je već lawsuit materijal.
Sony na ljeto gasi Store za PSP, Vitu i PS3, kaže izvor
Vita is love, Vita is life!
Čisto sumnjam u gašenje Storea na Viti. Nove igre i dalje izlaze za tu konzolu.
Neće to gasiti. PS3 s druge strane je puno realniji i zreliji za gašenje.
Zanima me hoće li se kupljene igre moć skinut sa onog opskurnog i nepreglednog "Purchases" menija pod Accountom.
Ako onemoguće skidanje kupljenih igara, mogu si ljepo zabit PS5 u šupak. Ne kupujem ga ni zbog Spider-mana 2.
Super mi je da se to događa istovremeno kad nam nude digital only verziju PS5.
Predivno. Jebi se Sony. Propao dabogda.
I teče i teče jedan slap,
što u njemu znači moja mala kap....ubaciš glasinu u vodu poput Ariela izazove pjenu...
Sad čitam da je portal The Gamer poznat po širenju lažnih glasina.
wooddiebone A čuj, tu vijest su prenijeli mnogi drugi portali. Nadam se da ovdje nema vatre zbog dima
Nista skidajte si polako sve igre dok nije kasno.
Moram kupit stick od 64GB i skinut sve kaj sam kupio do sad.
Sreca sto 98% igara kad odigram nemam namjeru ponovo.
Nexus Hm, ne. Opcija skidanja prethodno kupljenih igara će biti prisutna pa makar ih maknuli iz prodaje (primjera ima i na drugim digitalnim trgovinama, tipa Alan Wake koji je jedno vrijeme bio nedostupan na Steamu), samim ponovnim skidanjem ili spajanjem na net autorizacija korisničkog računa i povezanih igara je automatski moguća (ukoliko isti nije dijeljen na više računa), sve dok Sony uredno posluje. Sve drugo je osnova za masovnu tužbu.
Ovo je bespotrebno plašenje, makar i sam nisam oduševljen mogućim posljedicama digital only budućnosti.
- Uređivano
Icek
Pa vjerojatno će biti isto i sa Sonyem, ako/kada isključe Store na legacy platformama.
Samo što ponavljam, gotovo sam 100% siguran da Vitin store neće dirati. Ta platforma je još uvijek živahna.
PS3 isto sumnjam, iako je već dosta vremena vani.
PSP me ne bi iznenadio, ali to je ionako platforma koja se najviše oslanja na fizički medij.