• Gaming Vijesti
  • Phil Spencer upravo potvrdio: Nove Bethesdine igre neće dolaziti na PlayStation i Nintendo konzole

Jedan od najjadnijih poteza od kada pratim gaming... i sa strane Microsofta i sa strane Bethesde.
Koja je na neki način pljunila u facu mnogima kojima su ih podržavali godinama.
Kupovanje studia poput Obsidana podžavan...teleniranih developera kojima je potrebna lova i gdje ulaziš u rizik.
A ovo možda natjeraja konkurenciju na slične poteze...a to je ono baš super.

Super članak. Super izdvojeni citat na kraju.

Znači, sramotno.

I tak su svi pričali kak Bethesda radi šrot igre pa nije problem 😆

Ako sam ozbiljan ekskluzive su rak gaminga, platforme trebaju igrače privlačiti drugačije...cijenama, servisima, hardverom, podrškom itd.

edit; planirao sam kupiti PS5 i igrati propuštene PS4 hitove alki sobzirom da polako dolaze na PC i da sad neće biti novog Fallouta i dr. moram prekrižiti konzolu. Ne isplati mi se kupovati samo zbog TLOU2 i GT 7.

Pa realno očekivano. MS će u idućih par godina imati stvarno kvalitetne igre. Ne mislim samo na Bethesdu nego i na The Initiative, Playground Games i dr.

Kakvo analno rejpovanje haha 😃
Znaci li to onda da niti Epic, niti Steam nece imati njihove igre? Te nove jel

A ništa.... Zbog novog Elder Scrollsa i Fallouta će se ubosti neki Xbox na nekom Black Fridayu.
    I odmah mogu odigrati Halo i Gearse.

Bas to, ja i tak planiral samo zbog novog Hellbladea

foggy Mislim da su govorili isključivo u kontekstu platformi. Izdati igru na Steamu i držati cijenu dok u isto vrijeme tu igru možeš igrati na Gamepassu za negdje petinu cijene je vrlo jasna poruka.

MS ima love da to sve pokrije, ali jednostavno moraju navući još milijune na pretplatu da to bude stvarno isplativo. Dosad su studiji redovito tražili novac unaprijed za izlazak igara na Gamepassu.

Ajde napokon i malo dobrih vijesti.

foggy
      manje bitno, nikakav problem i windowsima promijeniti regiju i uključiti game pass

Imam osjećaj da će gaming otić u k....
      Da nebi netko krivo shvatio ne podržavam ekskluzivnost niti na jednoj konzoli

Zero
      Koliko je taj gamepass dobar toliko je i loš. Moje osobno mišljenje je da će M$ vršiti pritisak na studije da izbacuju bilo kakve igre samo da nadopunjuju kolekciju na gamepassu.

Sve ovo je super samo i samo ako te nove igre budu odlicne. Kao sto rekoh 29 tisuca puta, do sada M$ nije znao sto sa svim tim studijima sto je nakupovao. Hohoho, sad ce Sony joa zesce morat napasti, ovo je super za sve nas, osim sta cemo na 13 platformi sve igrati.

Giphy - Richard Pryor Reaction GIF

Mislio sam uzeti taj šugavi monthly ali sad nema jebenog boga. Križam Epic križam Microsoft.

There’s contractual obligations that we’re going to see through as we always do in every one of these instances. We have games that exist on other platforms, and we’re going to go support these games on the platforms they’re on. There’s communities of players. We love these communities and we’ll continue to invest in them. And even in the future, there might be things that have, either contractual things or legacy on different platforms that we’ll go do.

ipak nije sve crno bijelo

Zanima me oce li indiana jones bit multiplatform