• Gaming Vijesti
  • Od danas možete besplatno preuzeti Ratchet & Clanka za PS4 i PS5

dobio ga uz ps plus collection na ps5, instalirao, odigrao tutorial, pa ceka bolje dane (malo me zivcira 30 fpsa i to nestabilnih, sto je katastrofa za igrati)

Nightyx
    Ma kako je nestabilan na PS5? Ja sam igrao i na PS4 i na PS4 Pro i nisam imao nekih većih zamjerki (osim što je jel, 30 fps igra) i što je na običnom PS4 aliasing podosta primjetan. Na PS4 Pro je s većom rezom izgledalo poprilično dobro.

Nexus ma izgleda ok, ali framrate je 30 fpsa i nebi vjerovo dropa u nekim trenucima, vjerojatno je do lose optimizacije tj neoptimizacije za ps5, nije nista sto jako utjece na igru, ali malkice se osjeti s vremena na vrijeme, zapravo je problem 30 lock, za tak sta nisam kupio ps5

Nightyx ali malkice se osjeti s vremena na vrijeme, zapravo je problem 30 lock, za tak sta nisam kupio ps5

30 fps ne ovisi o PS5, ovisi o developerima

Ratchet je jedna od igara koja baš jako dobiva sa 60FPSa.

Pa da, u PS2 eri su R&C igre redom bile u 60 fpsa (ako se ne varam), na PS3 u varijabilnih 60 i sad ovaj zadnji nastavak u 30, makar osobno nisam uopće primjetio neke frame dropove. Gotovo savršeno fluidno iskustvo s Pixar level grafikom. Sad kad retrospektivno gledam, u Insomniacu su kraljevi tehničke strane igara i svi njihovi naslovi su ujedno i igre za pokazivanje.

To bum skinul. Dobro došlo kad je već free.

Zero
            Nije ni meni smetalo nimalo kad sam igrao.
            Ovaj Ratchet je baš čudo.