• Gaming Vijesti
  • Od danas možete besplatno preuzeti Ratchet & Clanka za PS4 i PS5

Pročitaj na portalu
Članak

Od danas možete besplatno preuzeti Ratchet & Clanka za PS4 i PS5

Ovu ćemo vijest napisati više kao podsjetnik za sve vas koji nas često pitate na društvenim mrežama “kad će Ratchet biti free” jer sa zadovoljstvom možemo reći da je besplatni Ratchet & Clank dostupan na PlayStation Storeu.

dobio ga uz ps plus collection na ps5, instalirao, odigrao tutorial, pa ceka bolje dane (malo me zivcira 30 fpsa i to nestabilnih, sto je katastrofa za igrati)

Nightyx
    Ma kako je nestabilan na PS5? Ja sam igrao i na PS4 i na PS4 Pro i nisam imao nekih većih zamjerki (osim što je jel, 30 fps igra) i što je na običnom PS4 aliasing podosta primjetan. Na PS4 Pro je s većom rezom izgledalo poprilično dobro.

Nexus ma izgleda ok, ali framrate je 30 fpsa i nebi vjerovo dropa u nekim trenucima, vjerojatno je do lose optimizacije tj neoptimizacije za ps5, nije nista sto jako utjece na igru, ali malkice se osjeti s vremena na vrijeme, zapravo je problem 30 lock, za tak sta nisam kupio ps5

Nightyx ali malkice se osjeti s vremena na vrijeme, zapravo je problem 30 lock, za tak sta nisam kupio ps5

30 fps ne ovisi o PS5, ovisi o developerima

Ratchet je jedna od igara koja baš jako dobiva sa 60FPSa.

Pa da, u PS2 eri su R&C igre redom bile u 60 fpsa (ako se ne varam), na PS3 u varijabilnih 60 i sad ovaj zadnji nastavak u 30, makar osobno nisam uopće primjetio neke frame dropove. Gotovo savršeno fluidno iskustvo s Pixar level grafikom. Sad kad retrospektivno gledam, u Insomniacu su kraljevi tehničke strane igara i svi njihovi naslovi su ujedno i igre za pokazivanje.

To bum skinul. Dobro došlo kad je već free.

Zero
            Nije ni meni smetalo nimalo kad sam igrao.
            Ovaj Ratchet je baš čudo.