• Gaming Vijesti
  • Xbox je objavio nove slike i Halo: Infinite izgleda puno bolje nego prije 6 mjeseci

hvala yarcu , da xbox series x ima bar jednu cool exluzivu sa pristojnom grafikom ali da bi se
pobjedio mighty Sony , onda treba cijeli arsenal novih igara ili mogu ugasiti proizvodnju xbox series
x konzole , a šta se tiče series s to je obogaljena slaba konzola koja cilja na siromašne gamere .

Oko Božića će valjda konačno bit dostupna ta XsX konzola.Taman da imam za igrat taj Halo.

**poruka moderatoru ***************? Nisam mislio vredjat da vecinom siromašni kupuju
taj xbox series s ali istina je istina jer nažalost da 80% ljudi u evropi je kupuju najvise zbog
cijene pa tek onda zbog igara na series s smeću a ako mislite drugačije , normalno da možete
bilo što raditi i kupiti ?

pacov Series S ti nije namijenjen siromasima i konzola nije smeće. Ako je jeftina ne znači da je loša, već ima svoju Gamepass publiku koju Microsoft dobro muže. Za 300 eura dobiješ konzolu koja ima preko 200 AAA igara na raspolaganju i na kojoj su sve ekskluzive besplatno Day 1 (da se ne izgubi ona čarolija i osjećaj jel). A između ostalog do prije 6 mjeseci su se svi igrali na last gen konzolama koje ova konzola dobro šiša u performansama i sad su odjednom preko noći smeće?

prayer za mene je smeče radi toga sta nema blu-ray drive , mali hard disk , game pass žele naplatiti jer microsoft zeli 2 puta naplatiti recimo halo 5 a ali "series s " nema drive blu ray pa jovo nanovo
      plati ponovo za svaku igru koju sam imam na bluray discu i tako 100 puta iznova na game passu..
      Zelio sa platiti igru Medium za download ali Microsoft ne voli moju HPB Karticu jer ima razloga?

za mene je smeče radi toga sta nema blu-ray drive , mali hard disk , game pass žele naplatiti jer microsoft zeli 2 puta naplatiti recimo halo 5 a ali "series s " nema drive blu ray pa jovo nanovo
      plati ponovo za svaku igru koju sam imam na bluray discu i tako 100 puta iznova na game passu..
      Zelio sa platiti igru Medium za download ali Microsoft ne voli moju HPB Karticu jer ima razloga?

Da zato se prodaje ko da je badava.
        Pišeš netočne informacije, konzola nije perfektna ali za 2000 kn nema konkurencije.

pacov
          Za tebe postoji Series X onda.
          Ne vidim razlog za ovolko prigovaranja.

I daj ne boldaj svaki post.
          Nisi poseban.

wooddiebone ja slavim 46 rodjendan i kupio sam sam sebi xbox series x preko uk
            za 3.800 kn

zivio ja...pivo ovamo a i *******?????

pravednik Da zato se prodaje ko da je badava.
            Pišeš netočne informacije,

Bas se XSS i ne prodaje ko da je badava. Na Gamershop je XSS bio dostupan jos od proslih bozicnih blagdana. Tek je sad otisao prije koji dan. U zadnjih 2 i po mj. bas pratio tamo jednom tjedno. Bas me zanimalo kak ce se XSS prodavat. A da Gamershop bas i ima veliku zalihu, nema. Uostalom, dostupan je u vecim zemljama EU. Za XSX i PS5 se to ne moze rec

Pišeš netočne informacije, konzola nije perfektna ali za 2000 kn nema konkurencije.

Ima konkurenciju i to bolju, PS5 DE. Za samo 100 ojra vise dobije se puno vise

PS2MASTER Ima konkurenciju i to bolju, PS5 DE. Za samo 100 ojra vise dobije se puno vise

• i svaka igra 550 kuna. Ne hvala!

prayer svaka igra 550 kuna. Ne hvala!

Kolko vidim, XSS isto ima igre za 60 il 70 dolara. Bilo 1st party il 3rd party. Ne dolazi svaka igra na Gamepass nit na PS Now

PS2MASTER I sam znaš da first party igre budu besplatne sa Gamepass. No da, third party igre jesu skupe a kupio ti XSS ili PS5 DE na to su automatski pristao. Bar sa XSS dobiješ first party igre besplatno i još brdo drugih kroz Gamepass, dok sa PS5 DE dobiješ 550 kuna manje u džepu svaki put. Ako ideš pametno igrati, kupiš si fino disk verzije tih konzola, no onda si platio već 2K više za konzolu stime da imaš mogućnost kasnije tu igru prodati ili pokloniti. Zna Microsoft točno što radi.

Evo da Sony sutra najavi konzolu jačine nekih 30% jača od PS4 Pro i makne joj BD i kaže evo dat ćemo vam onih 20 PS+ classic igara te će te moći igrati sve nadolazeće PS5 igre na njoj, šta misliš koliko bi ljudi zapravo razmišljalo o PS5 DE?

prayer Bar sa XSS dobiješ first party igre besplatno i još brdo drugih kroz Gamepass, dok sa PS5 DE dobiješ 550 kuna manje u džepu svaki put

Sta svaki put? Ovo sto si napisao zvuci ko da svaka igra dolazi na Gamepass, a na PS-u si osudjen svaki put spizdit 500-injak kn.
                    Zbog takvih komentara iznimno mi je drago da se Xbox slabije prodaje od PS-a i Nintenda. Tak i treba.
                    Na PS Now se 1st party igre se pojave kroz neko vrijeme, a dobijes isto brdo drugih igara na PS Now ko i za Gamepass, dok neke i trajno ostaju, tak da ne melji i ne pricaj nebuloze da sa PS5 DE dobijes 550 kn manje u dzepu svaki put. Lijepo sam napisao da ne dolazi svaka igra na Gamepass nit na PS Now.

PS2MASTER Da PS Now valja prodavao bi se najmanje upola koliko se Gamepass prodaje. Još uvijek moram upoznati jadnu dušu koja ima PS Now dok je Gamepass alfa i omega takvog servisa i skoro svaki Xbox korisnik ima istu. Tu Xbox dominira pogotovo sa XSS. Tako da razmisli prije nego što počneš pisati nebuloze i kako voliš reći, ne melji 😉