PS2MASTER prayer Da PS Now valja prodavao bi se najmanje upola koliko se Gamepass prodaje. Još uvijek moram upoznati jadnu dušu koja ima PS Now dok je Gamepass alfa i omega takvog servisa i skoro svaki Xbox korisnik ima istu. PS Now valja. Naravno da moze bolje. Tu Xbox dominira pogotovo sa XSS. Tako da razmisli prije nego što počneš pisati nebuloze i kako voliš reći, ne meljiy Xbox ne dominira sa XSS. Ama bas nigdi. Malo se spusti na zemlju.
Fico Tema nije Game Pass nego Halo Infinite. Molit ću da se držite teme. Daljnji offtopic će se brisati i po potrebi sankcionirati. Hvala.
turok99 Kako se uspije dobra vijest o jednoj od značajnijih igara koje dolaze pretvoriti u XBvsPS bez ikakve potrebe? Ja volim dobre vijesti o igrama bez obzira gdje izlaze i makar ih nikad ne igrao...
master_x turok99 Zato jer je pojedinac svakome loncu poklopac,a zna se o kom se radi kad god dođe vijest vezana uz Xbox. Ja se veselim novoj Halo igri nakon one Halo 5 katastrofe od kampanje i MP. Dobar potez su napravili šta su si dali još vremena za poliranje igre jer je onaj prvi prikaz izgledao smješno.
foggy Izgleda bolje, ali i dalje mi djeluje nekako isprazno, kao da su mu isprali dušu. Trebaju još poradit na izražaju, onaj prvi dojam da me privuče nije prisutan, i dalje mi je to još jedna u nizu pucaljki.
prayer foggy trebaš vidjeti kad ti ubace 50 neprijatelja kojima je AI čak i h ranijim igrama dosta impresivan, pa od ti naprave dinamični battlefield. Uz taj feeling i dosta dobru priču dobiješ kompletan dojam. A da ne pričam o MP koji zna biti strašno zabavan.
foggy prayer Igrao sam prvi Halo, dio drugoga i stao tu. Bio mi je odličan, barem prvi. Master Štef u akciji. MP me ne zanima, samo priča i solo dio. Rano je za suditi svakako, pratim dalje.