Kaj smo rekli, kak stoji Sony s refundom ako si nešto kupio prije par dana, a sad je žaba? 😆

Ne propustite Control. Fantastična igra i još sad Ultimate Edition daje besplatnu nadogradnju za PS4. Prešao sam na PS4, ali ću opet na PS5. A Concrete Genie sam toliko čekao da dođe i evo ga. Uz to AllStars....kakav mjesec.

Ofc da sam običan Control kupio na nedavnom saleu 🤷‍♂️

I još utorak stiže next-gen upgrade za The Division 2. Ajoooj! Koji kirvaj jbt. 😃 Ili kirbaj ako ste pravi Slavonac.

Flipper

Preporučuješ li da se i Quantum Break pređe prije Controla ili nema veze?

Brijac nema veze. Mislim neki tvrde da su Alan Wake, Quantum i Control sve u istom univerzumu (i jesu), ali nema veze jedna s drugom. Tako da ne treba igrati Quantum.

Flipper A Alan Wake ? Jer nit sam njega igrao nit Quantum Break 😃
        Nemam pojma o cem se radi u igrama , samo znam da je nekakvi sf misterij/akcija

bosscorelli Ne treba ni Alan Wake, ali trebaš njega odigrati ovako jer je fantastična igra. Quantum je (daleko) najslabija od spomenute tri. Meni osobno je Alan Wake jedna od najdražih igara uopće, a Control mi je osobno jedna od top 3 u 2019. godini. Alan Wake ima baš posebnu atmosferu. Je da je sad malo starija igra, ali i dalje valja.

38% ljudi nisu zadovoljni ponudenim igrama 🤣🤣

Ja sam nedavno kupio Control Ultimate Edition da ću ga skinuti tek kad dođe next gen upgrade hahaha.

Giphy - mixed soup GIF

bosscorelli

Slažem se s Flipperom u vezi Alan Wake-a, i meni jedna od najdražih igara ikad i žao mi je što dvojka nikad nije došla. Definitivno odigraj.

Odlicna ponuda, upravo igram Greedfall i taman ga prodjem dok dodje control

Concrete Genie takođe vrhunska igretina. Najtoplija preporuka svima. Jako me podsjetio na pomalo zaboravljeni Papo & Yo sa PS3.

control dugo vec gledam, napokon nesto sto valja a da nisam igrao. concrete genie je simpaticna igrica za jedan vikend ali nista specijalno.

Brijac Pridruzujem se, Alanko se rado vrtio na mom boxu i ostao u jako pozitivnom sjecanju. Control me podsjetio na te dane svojom dozom zabave da me sve ono lose nije ni smetalo. Nista mi ne moze zamjenit onaj feel kad odvalim zid ili frizider i napucam ga u glavu nekom.

Icek Uf, ta igra mi je bila bas ono, smece zesce 😃 Mozda da imam 12 i VR, ovak 0.

Control davno kupljen igra smece
                Ovaj drugi di farbas zidove isto kupljen i isto smece

A ova debilana od voznje ce naravno isto biti smece

Za Control sam spizdio ful cijenu pri izlasku i žao mi bilo jbg. Nije ni blizu dobra igra kao što sam mislio. Tek OK TPS sa solidnim idejama ali bez inspiracije da ih pretvori u nešto pamtljivo. Evo sad kad je free onda se dade probati, mislim preporučio bih to novim igračima jer im se možda svidi ko ostalima. Nadam se da će im bit bolja nego meni.

Osobno sam mišljenja da Remedy radi OK igre koje imaju potencijala biti više, bar ako se referiram na Control i Alan Wake, jer Max Payne je bio i ostao super. Alan Wake ima zabavan gameplay, atmosferičan je i povremeno intrigantan, ali i jako repetitivan te površne radnje. Klišeji na sve strane. No preko toga se nekako i pređe jer ga drži Twin Peaks štih mixan sa blažim horor elementima. U Controlu toga nema pa ti preostaje tehnički solidno sklepan proizvod bez potrebne dubine da se uspije značajnije istaknuti. Igra koju zaboraviš 5 dana poslije odigravanja, osim ako je (pre)platiš kao ja pa se godinu dana kasnije sjetiš koliko ti je bilo žao dati 60 eura. Isto sam ponovio prošle godine sa RE3 i otad malo pažljivije biram što kupujem. 😂

Iz dva Mire šest vragova vire. 😃