Za Control sam spizdio ful cijenu pri izlasku i žao mi bilo jbg. Nije ni blizu dobra igra kao što sam mislio. Tek OK TPS sa solidnim idejama ali bez inspiracije da ih pretvori u nešto pamtljivo. Evo sad kad je free onda se dade probati, mislim preporučio bih to novim igračima jer im se možda svidi ko ostalima. Nadam se da će im bit bolja nego meni.
Osobno sam mišljenja da Remedy radi OK igre koje imaju potencijala biti više, bar ako se referiram na Control i Alan Wake, jer Max Payne je bio i ostao super. Alan Wake ima zabavan gameplay, atmosferičan je i povremeno intrigantan, ali i jako repetitivan te površne radnje. Klišeji na sve strane. No preko toga se nekako i pređe jer ga drži Twin Peaks štih mixan sa blažim horor elementima. U Controlu toga nema pa ti preostaje tehnički solidno sklepan proizvod bez potrebne dubine da se uspije značajnije istaknuti. Igra koju zaboraviš 5 dana poslije odigravanja, osim ako je (pre)platiš kao ja pa se godinu dana kasnije sjetiš koliko ti je bilo žao dati 60 eura. Isto sam ponovio prošle godine sa RE3 i otad malo pažljivije biram što kupujem. 😂