Ali nije ps5digital najbolja opcija za to ? Za 100eura dobijes “pravu” nextgen konzolu , a isto netriba ps+ Za F2p igre
Xbox Series S je upravo postao najbolja platforma za sve Fortnite i Warzone igrače
- Uređivano
Da nema takav ruzan dizajn sa onim crnim geometrijskim likom koji dominira gornjom stranom konzole, sutra bih ju uzeo jer ima nekoliko ms-ovih naslova koje bih volio odigrati. Prvi mi padaju Ori, Sunset Overdrive i Forza Horizon, Lost Odyssey na pamet. Ako ne bude bolje stanje sa isporukom ps5 do proljeca, mozda i zazmirim jednim okom na dizajn i dodjem u napast kupiti.
maverick
A mislim, nije da gledam konzolu već je igram. Može izgledati kako god, ako mi zadovoljava potrebe igranja. Nije ni PS5 neka ljepotica.
Series S mi izgleda bolje od XSX-a zato što nije građen kao toranj, već kao klasična konzola. A to što ima ovaj crni rešo gore mi ne igra neku ulogu.
- Uređivano
Series S definitivno izgleda bolje od Series X, bas je nekako simpa dizajn, mozes ga uklopit u bilo koji prostor. Definitivno uzimam konzolu za koj mjesec + neki jeftini TV ili monitor. Ne zelim vise ulazit u one investicije sa 4000 kn konzolom + 6000 kn novim TV-om da bi tu konzolu uopce mogo iskoristit kako spada. Ovo + GamePass ce bit sasvim dovoljno.
A vjerujem da kod nas ima sluzbene podrske od strane Microsofta da bi sama konzola bila dosta popularnija, bez obzira na povijest Pleyke.
Series S izgleda ko jeftini plastični zvučnik za lokalnog placa.