• Gaming Vijesti
  • Xbox Series S je upravo postao najbolja platforma za sve Fortnite i Warzone igrače

Pročitaj na portalu
Članak

Xbox Series S je upravo postao najbolja platforma za sve Fortnite i Warzone igrače

Jeste li razmišljali možda o nabavci Xbox Series S konzole ako 99% vremena igrate free to play BR naslove kao što su Fortnite i Warzone? Niste? Trebali biste jer će vam Xbox Series S dati daleko najbolji omjer uloženog i dobivenog.

Ali nije ps5digital najbolja opcija za to ? Za 100eura dobijes “pravu” nextgen konzolu , a isto netriba ps+ Za F2p igre

escoban Pa ako skombiniraš činjenicu da konzola zna koštati i do 1000 kuna manje a tebe samo zanima Fortnite i Warzone onda nemaš dvojbe. Još uz to uzmeš gamepass gdje si miran od kupovine ičega mjesecima. Iskreno, ja bih isto PS5 digital uzeo jer me F2P igre ne zanimaju.

prayer Neznam meni ovaj XBSES kao PS gameru izgleda kao dobra opcija ,samo ako xbox bude jednog dana imao dovoljno exluziva koje su "mustplay" ,pa ono da nedajes 500 eura platis 250

Da nema takav ruzan dizajn sa onim crnim geometrijskim likom koji dominira gornjom stranom konzole, sutra bih ju uzeo jer ima nekoliko ms-ovih naslova koje bih volio odigrati. Prvi mi padaju Ori, Sunset Overdrive i Forza Horizon, Lost Odyssey na pamet. Ako ne bude bolje stanje sa isporukom ps5 do proljeca, mozda i zazmirim jednim okom na dizajn i dodjem u napast kupiti.

maverick
        A mislim, nije da gledam konzolu već je igram. Može izgledati kako god, ako mi zadovoljava potrebe igranja. Nije ni PS5 neka ljepotica.
        Series S mi izgleda bolje od XSX-a zato što nije građen kao toranj, već kao klasična konzola. A to što ima ovaj crni rešo gore mi ne igra neku ulogu.

Nexus shvacam, ali ja volim dobru estetiku. Ne znam dali je moguce taj "reso" skinuti i prefarbati u bijelu boju identicnu onoj ostatku konzole jer ozbiljno razmisljam o takvom potezu, no nesto mi govori da je napravljeno iz jednog komada.

maverick
            Možeš jedino u komadu skinuti gornji cover konzole. Koliko znam, ovaj otvor za ventilator se ne može odvojeno skinuti, a da nešto ne pukne.
            Samo što oko Boxa treba dosta posla da se uđe u konzolu, u njih je to malo teže nego kod PS-a ili XSX-a.

Series S definitivno izgleda bolje od Series X, bas je nekako simpa dizajn, mozes ga uklopit u bilo koji prostor. Definitivno uzimam konzolu za koj mjesec + neki jeftini TV ili monitor. Ne zelim vise ulazit u one investicije sa 4000 kn konzolom + 6000 kn novim TV-om da bi tu konzolu uopce mogo iskoristit kako spada. Ovo + GamePass ce bit sasvim dovoljno.

A vjerujem da kod nas ima sluzbene podrske od strane Microsofta da bi sama konzola bila dosta popularnija, bez obzira na povijest Pleyke.

Series S izgleda ko jeftini plastični zvučnik za lokalnog placa.