Svaka čast CroWizardu. Prema njemu i njegovim igrama imam pravo poštovanje.

Kad vidim čovjeka online i kad vidim da igra Wolfenstein II, oznojim se odmah i za njega.

Eh, ovakve tekstove je već gušt pročitat 🤗🤗😊

Drago mi da se krenulo i sa ovakvim pristupom, jer i ovakve igrače treba promovirat. Puno više i češće.

Očekujem uskoro sa Cyberdineom, a i vidim da je Blitz opet upalil plejku.

Tuhy Pripremi ti i svoje prste, a šibnem ti PM za ostatak ekipe jer trebam nekako doć do njih 🙂

Svaka cast Goranu ali ipak imam malo veci respect za ovog lika, gledao sam Goranov profil ivecinu njegovih platina je dobio za manje od desetak sati sto je jako brzo i jednostavno

svaka cast, za ovo treba zivaca, mislim da ja to nebi mogao....

Ajme kad se sjetim AWP kad smo Blitz i ja to rješavali. Njemu je mislim dva ili tri puta glitchao trofej 😃

Icek Njemu je mislim dva ili tri puta glitchao trofej 😃

Haha, pa nema gore od ovoga 😃

@foggy Hvala jos jednom na intervjuiranju i hvala svima na podrskama.

Evo da vam javim, danas sam nakon 4 sata u komadu i nakon toliko napetih trenutaka skinuo jebeni mein leben trofej nakon nesto vise od tjedan dana vjezbanja i nesto izmedu 15 do 20 pokusaja. Jako tezak izazov je ovo bio, nakon meat boya definitivno najtezi trofej.

Razlika je ta sto meat boy zathjeva kirursku preciznost, a wolf 2 se jos uspijes izvuc kad zaseres ako imas skill potreban koji se stece vjezbom, ali napetost koja traje kroz cijeli run se ne moze usporedit sa 10 minutnim runovima meat boya, tako da sve ima svoju prednost i mane.

Pola puta od tih ukupnih pokusaja sam umirao na prvom levelu, samo 4 puta sam doso do 50% igre tj do sudnice, 1 put umro od pasa u sudnici, 2 puta umirao nakon sudnice ( 1 pokusaj je padanje izvan mape ) i eto samo taj jedan zadnji pokusaj je izdemoliro ostatak igre, a bilo je bome situacija pregrst di se moglo dodatno sjebat. Sad ostatak ce bit 1/10 po tezini nakon ovoga.

Foggy, oces da ti posaljem sliku kako mazem ovu sa sjekirom zadnji put pa i to ubacis 😛

crowizard Šalji ljepe slike pa idu u članak, od ove plave dobijem epilepsiju - tim više što ja te trofeje nemam 😃

Prokleti manijak 😃😃

DarkPunisher Najteži brončani trofej sigurno.Na Normal težini je igra bila teška u pojedinim djelovima,kamo li tek na Moj život težini.

master_x Da, ovo bi trebao biti gold, ali sta je tu je. Mein Leben na prvu izgleda nemoguce, al vjezbom se ide do savrsenstva i te sekcije igras kao masina nakon vjezbe, neke sekcije se rushaju cak i kad te spottaju, a negdje se molis da te neko ne spotta jer onda se moras boriti. Mislim da sam u zadnjem pokusaju sjebao na 5 mjesta, i borio se, nisam htio nijednom odustat kad su me spottali. Najgore je to sto te pas moze ubiti u super healthu ili armoru ili jedan pisljivi mali robot, ta napetost koja traje nekoliko sati je najgora.